FruitMasters

Fruit is een kwetsbaar product. Wij geloven dat de liefde die in het product wordt gestopt, wordt weerspiegeld in de kwaliteit. FruitMasters zorgt voor een eerlijk proces waarbij de teler onderhandelt over de best mogelijke prijs voor het product. Innovatie en creativiteit zijn belangrijke bouwstenen voor de manier waarop we onze zakelijke relaties beheren. De telers zijn al vele jaren onze bron. Ze halen het beste uit de natuur. Daar zijn we 100 jaar trots op geweest.

Werken bij FruitMasters - logo

Contact informatie

Adres: Deilseweg 7
Postcode: 4191 NX
Stad: Geldermalsen
Telefoonnummer: +31 345 578 800
Website: Fruitmasters

Meer over FruitMasters

FruitMasters in het kort

Hoofdvestiging
Geldermalsen
Andere vestigingen
  • Ochten
  • Wijk bij Duurstede
  • Kapelle
  • Münster, Duitsland
Medewerkers
Wij zijn de afzetorganisatie voor meer dan 400 fruittelers.
Kennisgebieden
  • Voedingsmiddelenindustrie

Organisatie en activiteiten

FruitMasters is een fruitcoöperatie die fruit levert aan de retailmarkt. Dankzij de aangesloten fruittelers is FruitMasters in staat om Nederlandse fruit van de beste kwaliteit direct van de bron te leveren aan nationale en internationale handelshuizen en retailers. FruitMasters heeft een eigen faciliteit en logistiek centrum in Nederland, waardoor het een onmisbaar feest is voor de fruitmarkt.

FruitMasters kan het hele jaar door de fruitmarkt bedienen. Wij richten ons voornamelijk op hard en zacht fruit, maar we kunnen ook steenfruit, druiven en exotisch fruit leveren.

Voor 100 jaar engagement ontving FruitMasters de aanduiding ‘Royal’. In de loop der jaren is FruitMasters een verlengstuk van de telers geworden. Door voortdurende ontwikkeling sinds de oprichting in 1904, is FruitMasters een belangrijke speler geworden op de Europese fruitmarkt. In de komende decennia zal FruitMasters zich inspannen om een ​​onmisbare partij in de fruitmarkt te worden.
Als een marketingorganisatie van Nederlandse telers levert FruitMasters fruit direct van de bron. Dit stelt ons in staat om het hele proces beter te beheren, van teler tot consument, van sorteren tot verpakken en van branding tot schappresentatie.
We zijn ook gespecialiseerd in op maat gemaakte verpakkingen, die onze telers zelf of samen met ons kiezen. FruitMasters zorgt voor een fruitbeleving voor zorgeloos genieten in binnen- en buitenland.
Missie

Zorgeloos genieten van fruit dat is geteeld met aandacht van de teler. Dit maken wij mogelijk door volumes makkelijk, sneller en innovatiever te organiseren. Wij zijn uw partner als het aankomt op flexibel marktaanbod van vers, natuurlijk en kwalitatief fruit.

Visie

Onze producten zijn niet alleen heerlijk, ze zijn ook echt goed voor je. Voedselveiligheid is een wereldwijde zorg, niet alleen vanwege het belang ervan voor de volksgezondheid, maar ook vanwege de impact op de internationale handel. FruitMasters neemt zijn verantwoordelijkheid serieus en besteedt veel aandacht aan voedselveiligheid in de keten. De verschillende certificaten van de telers en FruitMasters zijn daarvan het bewijs.

Werken bij FruitMasters

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij FruitMasters - logo

Contact informatie

Adres: Deilseweg 7
Postcode: 4191 NX
Stad: Geldermalsen
Telefoonnummer: +31 345 578 800
Website: Fruitmasters

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel