Grünbeck waterbehandeling

Grünbeck Waterbehandeling is een volledige dochter van Grünbeck Wasseraufbereitung GmbH. Wij passen voor de Nederlandse markt deze gestandaardiseerde installaties in allerlei vormen toe. Met ons motto “German Quality, Dutch Thinking”, leveren wij passende oplossingen voor ziekenhuizen, industrieën en utiliteiten. We hebben hiervoor procestechnologieën in dienst die op de meeste vragen uit de markt een goed antwoord hebben. Denk hierbij aan ketelvoedingswater, spoelwater en/of water dat wordt ingezet voor koeling en verwarming.

Werken bij Grünbeck waterbehandeling - logo

Contact informatie

Adres: Retentieweg 44
Postcode: 7572 PH
Stad: Oldenzaal
Website: Grünbeck waterbehandeling

Meer informatie over het bedrijf

Grünbeck waterbehandeling in het kort

Hoofdvestiging

Oldenzaal

Andere vestigingen

Meer dan 70 locaties wereldwijd

Medewerkers

+/- 800 medewerkers

Kennisgebied
 • Proceswaterbehandeling
 • Ontijzering
 • Stoomketel voedingswater behandeling
 • Koelwaterbehandeling
 • Demiwater productie
 • Ultrapuur water productie
 • CV-waterbehandeling
 • Ontharding
 • Reverse Osmosis (RO)
 • Ultrafiltratie
 • EDI (Electro-deïonisatie)
 • Filtratie

Organisatie en activiteiten

Elke waterloop begint met een kleine bron die geleidelijk uitgroeit tot een brede rivier. Het verhaal van ons bedrijf begint op een vergelijkbare manier. Een klein bedrijf dat waterbehandelingsproducten verkocht, werd een groot productie- en onderzoeksbedrijf. Maar door de jaren heen zijn de basiswaarden altijd hetzelfde gebleven: verantwoordelijkheid voor toekomstige generaties en een bedrijfscultuur waarin constructieve samenwerking een essentiële rol speelt. Maak kennis met de belangrijkste mijlpalen in de geschiedenis van ons bedrijf.

We houden van water. En we beschermen het door onze inzet en onze producten. Dit was al het geval in 1949, toen Josef Grünbeck het bedrijf “Wasserchemie und Apparatebau” oprichtte. In de beginjaren handelde het bedrijf in waterbehandelingsproducten zonder deze zelf te produceren. Betrokkenheid op ooghoogte was kenmerkend voor Grünbeck, zelfs in de beginperiode van het bedrijf. Met medewerkers werd een samenwerkingsrelatie onderhouden, was de communicatie transparant en werd veel belang gehecht aan een bedrijfscultuur die gekenmerkt werd door wederzijds respect.

Grünbeck is een ervaren specialist voor vraagstukken van zowel consumenten, organisaties in de industrie als installateurs. We adviseren, ontwerpen, bouwen en onderhouden waterbehandelingsinstallaties van klein tot groot. De experts vertalen ook de vraagstukken over waterbehandeling graag naar een praktische en doeltreffende oplossing op maat.

Missie
Ons doel is om jaarlijks nieuwe innovaties te creëren die onze oplossingen nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker maken. Ook delen wij graag onze kennis over water met iedereen die dat wil horen, zodat wij écht waarde kunnen toevoegen. Die kennis is dan ook meer dan voldoende aanwezig. Grünbeck is namelijk in Europa al jaren dé specialist in duurzame waterbehandeling. Met ruim 65 jaar ervaring, 70 locaties wereldwijd, meer dan 800 werkzame professionals en een eigen onderzoeksbureau is Grünbeck uitgegroeid tot één van de meest succesvolle en gerespecteerde bedrijven in de business. Van planning tot ontwerp, fabricage en onderhoud gebeurt in eigen huis.
Visie

Bij Grünbeck geloven we dat geschikt water van levensbelang is. Daar dragen wij aan bij door de kwaliteit en de eigenschappen van water overal ter wereld te verbeteren met hun unieke en hoogwaardige waterbehandelingsinstallaties.

Werken bij Grünbeck waterbehandeling

Wij zijn een jong, kleine, enthousiaste en ambitieuze organisatie waar collegialiteit, waardering en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Wij zijn een bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden, waarin veel ruimte is voor jouw ideeën en persoonlijke groei. Je bent een belangrijke speler binnen onze organisatie. En uiteraard is er op de vrijdagmiddag tijd voor een drankje om met collega’s de week af te sluiten!

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Grünbeck waterbehandeling - logo

Contact informatie

Adres: Retentieweg 44
Postcode: 7572 PH
Stad: Oldenzaal
Website: Grünbeck waterbehandeling

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

  Stuur een bericht

  Optioneel