Hill's Pet Nutrition

Wij geloven dat kwaliteitszorg voor huisdieren optimale voeding, veterinaire gezondheidszorg, dagelijkse lichaamsbeweging en een verrijkende omgeving met veel liefde omvat. Alle huisdieren bij Hill’s Pet Nutrition leven in een dergelijke omgeving. We gebruiken alleen compassionate, niet-invasieve methoden die nodig zijn om voedingstechnologie te ontwikkelen, zodat honden en katten over de hele wereld een lang, gezond leven leiden. Onze doorbraken in huisdiervoeding zijn ongeëvenaard in de diervoedingsindustrie en we hebben ons bedrijf en onze reputatie opgebouwd door altijd de hoogste ethische normen te hanteren.

Elke dag bewijzen we dat wetenschappelijke kwaliteitstechnologie en meelevende dierenzorg hand in hand gaan om het gezonde leven van huisdieren te verbeteren. Dit is de reden waarom Hill’s alleen de verantwoordelijke, zorgzame en humane behandeling van honden en katten ondersteunt en uitoefent.

werken bij Hill's Pet Nutrition - logo

Contact informatie

Adres: Zeedijk 23
Postcode: 4871 NM
Stad: Etten-Leur

Meer over Hill's Pet Nutrition

Hill's Pet Nutrition in het kort

Hoofdvestiging Nederland
De producten van Hill’s worden wereldwijd verkocht in zo’n 86 landen via dierenartsen en dierenspeciaalzaken. In Etten-Leur vindt de productie plaats voor de Europese markt.
Vestigingen nationaal
Er zijn 140 personen werkzaam in Etten-Leur.
Vestigingen  internationaal
De organisatie heeft wereldwijd ruim 2700 professionals in dienst en heeft een ijzersterke marktpositie

Organisatie en activiteiten

Hill’s Pet Nutrition is een dochter van de Colgate Palmolive Company. Een toonaangevende multinational, actief op het gebied van consumentenproducten. Hill’s Pet Nutrition is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van wetenschappelijk geformuleerde voeding voor honden en katten.

Alle onderzoeken uitgevoerd of ondersteund door Hill’s – of ze nu in het Hill’s Pet Nutrition Center zijn of extern bij consumenten thuis, op veterinaire scholen of elders – moeten voldoen aan het volgende strenge Hill-beleid om uitzonderlijke dierenverzorging te garanderen:
Hill’s neemt niet deel aan onderzoeken die de gezondheid van honden en katten in gevaar brengen. Alle Hill’s-ondersteunde onderzoeken zijn ontworpen om de gezondheid van het dier te behouden en te verbeteren. Er zal geen onderzoek worden uitgevoerd naar honden of katten waarvoor euthanasie nodig is.
Bij het bestuderen van hoe een voedingsstof wordt opgenomen, gedistribueerd, opgeslagen, gebruikt en vrijgegeven door het lichaam van een hond of kat, gebruiken we alleen onderzoeksmethoden die het veterinaire equivalent zijn van menselijke voedings- of medische studies. Hill’s ondersteunt of voert geen studies uit die pijn of schade aan de honden of katten veroorzaken. Dit is gebaseerd op de overtuiging dat wat pijnlijk is voor de mens ook pijnlijk is voor honden en katten.
We voeren alleen onderzoeken uit als we overtuigend bewijs hebben dat we de gezondheid en het welzijn van gezelschapsdieren kunnen verbeteren. Deze onderzoeken resulteren vaak in baanbrekende voedingsbevindingen die het leven van miljoenen honden en katten verbeteren.
We streven er voortdurend naar manieren te vinden om de afhankelijkheid van dieronderzoek te verminderen. Een aanzienlijk aantal honden en katten die deelnemen aan onze voedingsstudies zijn betrokken bij in-home tests. Onze dierenartsen en voedingsdeskundigen zijn bekwaam in het ontwikkelen van methoden die dierensystemen simuleren. We hebben bijvoorbeeld een wiskundige formule ontwikkeld en gepubliceerd, gebaseerd op het voedingsprofiel van het voer dat de pH van katten- of hondenurine nauwkeurig voorspelt zonder dierproeven.
Om eigenaren van gezelschapsdieren te verzekeren dat onze therapeutische voedingsmiddelen veilig en effectief zijn, ondersteunen we studies met huisdieren met van nature voorkomende ziekten of aandoeningen. Wij nemen niet deel aan onderzoeken waarin chirurgische of niet-chirurgische methoden worden gebruikt om ziektetoestanden te creëren of te simuleren.
Het Hill’s Pet Nutrition Centre en de externe voorzieningen van Hill’s Hill’s moeten voldoen aan alle wettelijke normen voor dierenwelzijn in de industrie of deze overtreffen. Voor alle onderzoeken die worden uitgevoerd op externe voorzieningen, benoemen en financieren we voorstanders van huisdieren, die verantwoordelijk zijn voor het verzekeren van de compassievolle zorg van elk huisdier, die de belangrijkste componenten heeft voor het bieden van lichaamsbeweging en een sociaal verrijkte omgeving.
We publiceren de resultaten van onze studies om de kennis van de voedingsgezondheidszorg te verbeteren en om onnodige herhaling van studies met honden en katten te voorkomen.
Hill’s gebruikt alleen gegevens van dierstudies die zich in het publieke domein bevinden, die eerder zijn gepubliceerd of die zijn uitgevoerd onder dit Global Animal Welfare Policy.

Visie
Onze visie is om voeding een hoeksteen van de diergeneeskunde te maken.
We geloven dat alle dieren – van je huisdier tot de gezelschapsdieren waar we voor zorgen – gedurende hun leven moeten worden bemind en verzorgd.
Missie
Onze missie is om te helpen de speciale relaties tussen mensen en hun huisdieren te verrijken en te verlengen.

Werken bij Hill's Pet Nutrition

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij Hill's Pet Nutrition - logo

Contact informatie

Adres: Zeedijk 23
Postcode: 4871 NM
Stad: Etten-Leur

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel