Holbox

Holbox is dé innovator op de Europese displaymarkt. We maken Point of Sale (POS-)displays die toonaangevend en vaak revolutionair zijn. Daarnaast combineren we creativiteit met maximale leveringssnelheid en betrouwbaarheid, waarbij we de duurzaamheid van het product niet uit het oog verliezen.

Werken bij Holbox B.V. - logo

Contact informatie

Adres: Loperweg 8
Postcode: 6101 AE
Stad: Echt
Website: Holbox B.V.

Meer over Holbox

Holbox in het kort

Hoofdvestiging
Echt
Andere vestigingen
  • Productielocatie Gliwice, Polen
  • Verkoopkantoren in Duitsland, België en Frankrijk
Medewerkers
+/- 400 medewerkers
Kennisgebieden
  • Kartonnage
  • Papier
  • Drukwerk

Organisatie en activiteiten

Holbox is in 1976 opgericht door Jan Hol die van oorsprong scheepswerktuigkundige is. Na een aantal jaren te hebben gevaren, vond hij zijn toekomst aan wal, waar hij begon met een eenmansbedrijf in bruine dozen. Een aantal jaren later startte hij met de productie van displays.

Inmiddels zijn we ruim 40 jaar verder en is Holbox uitgegroeid tot een volwaardige partner voor gerenommeerde bedrijven. Het hoofdkantoor bevindt zich op een ideale uitvalsbasis in Echt, van waaruit België en Duitsland gemakkelijk te bereiken zijn. Holbox verzorgt het complete traject voor al het point of sale materiaal, van de eerste schets tot en met de productie, het verpakken en verzenden van het product.

Door het succes is dit uitgegroeid tot drie afzonderlijke takken: display, packaging en POS-pakket, waarbij het ontwerpen en produceren van de displays de core business is. Heden ten dagen wordt het bedrijf nog steeds met veel plezier en passie gerund door de familie

Door de jaren heen heeft Holbox zich ontwikkeld tot een volwaardige partner die het complete traject voor al het point of sale materiaal verzorgt. Alle fasen van het productieproces worden in huis uitgevoerd. Hierdoor kan er snel ingespeeld worden op veranderingen en wijzigingen en kan er een snelle levertijd gegarandeerd worden.

Visie
Kwaliteit en leverbetrouwbaarheid zijn belangrijke kernwoorden voor Holbox. Deze kernwoorden komen tot uiting in machines en producten die behoren tot de meest moderne en uitgebreide. Natuurlijk alles met inachtneming van onze zorg voor het milieu. Daarom worden onze displays gemaakt van kartonsoorten die onder andere het FSC® keurmerk en het PEFC-certificaat dragen.

Werken bij Holbox

Holbox is een innovatief en ambitieus bedrijf met een internationaal karakter. We zijn altijd op zoek naar toppers die samen met ons Holbox willen laten groeien. Je werkt in een bijzondere, dynamische en creatieve organisatie, in een fijne sfeer met leuke collega’s. Samen voeren we de meest gave opdrachten uit voor grote opdrachtgevers.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Holbox B.V. - logo

Contact informatie

Adres: Loperweg 8
Postcode: 6101 AE
Stad: Echt
Website: Holbox B.V.

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel