Interchemie de Adelaar

Interchemie werken ‘De Adelaar’ BV is opgericht op 19 januari 1979 in Castenray, Nederland. Vanaf het bescheiden begin in Nederland levert Interchemie wereldwijd partners aan veterinaire producten, waaronder diergeneesmiddelen, voedingsproducten en ontsmettingsmiddelen. Ze bieden hun producten aan zorgvuldig geselecteerde distributeurs wereldwijd in Europa, Azië, Afrika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Interchemie produceert volgens de GMP- en GMP + -richtlijnen.

werken bij Interchemie de Adelaar - logo

Contact informatie

Adres: Metaalweg 8
Postcode: 5804 CG
Stad: Venray

Meer over Interchemie de Adelaar

Interchemie De Adelaar in het kort

Hoofdvestiging Nederland
Venray
Kennisgebieden
Interchemie heeft drie productiefaciliteiten. Met 12 productielijnen, te weten: injecteerbare lijnen, orale vloeistofleidingen en in water oplosbare poedervormige lijnen. Interchemie heeft deze hoge kwaliteitsstandaard bereikt door voortdurend nieuwe producten te onderzoeken en ontwikkelen. Omdat ze alleen door de productlijn te verbeteren de gezondheid van dieren in de toekomst kunnen waarborgen.
Werkgebied
Interchemie heeft een eigen laboratorium, waar grondstoffen en eindproducten worden geanalyseerd. Voordat grondstoffen in het productieproces kunnen worden gebruikt, moeten ze eerst in quarantaine worden geplaatst. Grondstoffen mogen pas worden vrijgegeven nadat ze zijn geanalyseerd en goedgekeurd. Dezelfde methode wordt gebruikt bij de analyse van het eindproduct; het kan alleen worden verzonden nadat het eerst is geanalyseerd en vervolgens is vrijgegeven. Dit betekent dat Interchemie de kwaliteit en betrouwbaarheid van elk product kan garanderen.

Organisatie en activiteiten

Interchemie heeft de hoge kwaliteitsstandaard bereikt door voortdurend nieuwe producten te onderzoeken en ontwikkelen. Omdat ze alleen door de productlijn te verbeteren de gezondheid van dieren in de toekomst kunnen waarborgen.
Hun hoge standaard wordt ook weerspiegeld door de medewerkers. Ze geloven dat de mensen net zo betrouwbaar moeten zijn als de producten. De voortdurende vraag van hun klanten over de hele wereld vereist een betrouwbaar team en duidelijke communicatie. Interchemie biedt betrouwbare en efficiënte klantenservice terwijl ze samenwerkt met vele partners over de hele wereld.

Het productieproces begint met het verzamelen van de juiste grondstoffen. Wanneer nieuwe grondstoffen aankomen, worden ze eerst in quarantaine geplaatst totdat ze worden geanalyseerd en vrijgegeven voor vrijgave. Dit wordt altijd uitgevoerd door een gekwalificeerd persoon. Vervolgens worden de grondstoffen gemengd in een mixer. Wanneer het mengsel klaar is, wordt het in potten, sachets of flessen gedaan. Interchemie heeft lijnen voor injectables, orale vloeistoffen en in water oplosbare poeders om te voldoen aan de vraag van klanten naar verschillende doseringsvormen.

Nadat een product is gevuld, worden de potten en flessen gelabeld. Interchemie gebruikt een aantal verschillende labels per product. De keuze van het label hangt af van het land waarnaar het product zal worden verzonden en van de taal die daar wordt gesproken. Voordat de producten naar klanten worden verzonden, worden ze opnieuw geanalyseerd. Na vrijgave door het laboratorium kunnen de producten naar de klanten worden verzonden.

Missie
Het is hun missie om producten te leveren door mensen waarop u kunt vertrouwen. Ze willen dezelfde hoge kwaliteit realiseren in alle producten. Dit is hun verplichting voor zowel de klanten als hun dieren.
Om deze missie te vervullen produceren de fabrieken van Interchemie diergeneesmiddelen volgens de GMP-voorschriften en voedingsproducten volgens de GMP + -voorschriften. De faciliteiten worden jaarlijks door hun autoriteiten geïnspecteerd, wat resulteert in volledige GMP-goedkeuring en GMP + -goedkeuring. Om aan de vraag van de klant te voldoen, bieden ze op maat gemaakte etikettering en legitieme registratie van elk geneesmiddel, in overeenstemming met internationale regels en voorschriften.
Visie
Ze realiseren zich dat kennis soms meer helpt dan alleen een oplossing bieden. Voorkomen van het probleem voordat het zich voordoet is waarom Interchemie niet alleen diergeneesmiddelen levert, maar ook voedingsproducten maakt om dieren gezond te houden.
Interchemie kijkt uit naar de toekomst, waar ze nieuwe klanten hopen te ontmoeten en meer dieren van hun producten profiteren.

Werken bij De Adelaar

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij Interchemie de Adelaar - logo

Contact informatie

Adres: Metaalweg 8
Postcode: 5804 CG
Stad: Venray

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel