Interovo Egg Group

Interovo Egg Group is de overkoepelende organisatie van verschillende ondernemingen die gespecialiseerd zijn in de productie van eieren en eiproducten. De ondernemingen van Interovo Egg Group BV zijn verspreid over diverse Europese landen. In alle ondernemingen hanteert Interovo Egg Group als speerpunten: Kwaliteit, Innovatie en Flexibiliteit. Kwaliteit begint bij Interovo Egg Group niet bij het eindproduct maar reeds bij de grondstoffen voor het produceren van voer voor hennen. De kwaliteitsbewaking eindigt pas wanneer de producten zijn afgeleverd bij de klant. Middels de EggTraceBase® garandeert Interovo Egg Group complete en volledig transparante traceerbaarheid van alle producten. Innovatie komt tot uiting in de ontwikkeling van de producten en verpakking. Binnen de ondernemingen van Interovo Egg Group wordt dagelijks gezocht naar verbeteringen van producten en vernieuwing van recepturen om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De ondernemingen van Interovo Egg Group zijn zo ingericht dat zij te allen tijde flexibel zijn en snel kunnen reageren op bestellingen en daarmee korte levertijden kunnen garanderen.

werken bij Interovo - logo

Contact information

Adres: Bonegraafseweg 15
Postcode: 4051 CG
Stad: Ochten
Land: Nederland
Telefoon: +31344648402

Meer over Interovo Egg Group

Interovo Egg Group in het kort

Kennisgebieden

nterovo Egg Group BV heeft een groot aantal pluimveebedrijven in eigen beheer. De medewerkers van de pluimveebedrijven werken dag en nacht aan het verkrijgen van de beste kwaliteit en meest efficiënte productie. Verspreid over de pluimveebedrijven zijn alle houderijvormen; van verrijkte kooi huishouding tot aan biologisch gehouden dieren. Hierdoor hebben ze binnen Interovo Egg Group BV ervaring gecreëerd met alle houderijsoorten en dat levert kennis op die zij op hun beurt weer delen met de leveranciers. Met deze kennisdeling creëren ze de meest efficiënte productieketen met de beste kostprijs voor hun klanten.

Het eigen beheer van pluimveebedrijven geeft naast deze voordelen ook een belangrijke toevoeging aan het kwaliteitssysteem EggTraceBase®. Door het eigen beheer hebben ze altijd zicht op de gezondheid van de dieren, de geleverde grondstoffen voor het voer, de hygiene binnen de stallen en uiteindelijk op de kwaliteit van de geleverde eieren. Want daar draait het uiteindelijk om: het beste ei op een gezonde en efficiënte manier geproduceerd.

Ook Interovo Egg Group is zich bewust van haar invloed op het leefklimaat. Daarom is er gekozen om zoveel mogelijk pluimveebedrijven in de directe omgeving te plaatsen van de verwerkende bedrijven. Daarmee reduceren ze niet alleen de toevoeging van kosten aan de keten maar ook kilometers van vrachtwagens op de weg. Voor de klanten van Interovo Egg Group is het een geruststellende gedachte dat, door productie in eigen beheer, er altijd eieren van goede kwaliteit beschikbaar zullen zijn.

Organisatie en activiteiten

Missie
De missie is om een betrouwbare leverancier te zijn van kwalitatief hoogwaardige eiproducten, waarbij de wens van de klant centraal staat. Doordat alle eiproducten gepasteuriseerd of gekookt worden, bieden ze een veilig product dat veel mogelijkheden biedt in het gebruik. De producten kunnen geleverd worden in alle variaties van houderij-systemen (koloniehuisvesting, scharrel, vrije uitloop en biologisch), in uiteenlopende verpakkingssoorten en met de bijbehorende certificeringen.
Visie
Kwaliteit komt onder meer tot uiting in de gegarandeerde voedselveiligheid van hun producten. Door middel van het geavanceerde registratie- en traceersysteem EggTraceBase ® en diverse eigen laboratoria kunnen zij de veiligheid van hun producten waarborgen. Deze kwaliteit komt eveneens tot uiting in de vele certificeringen en accreditaties die ze aan hun naam mogen verbinden.
Innovatie is een belangrijk doel voor de organisatie. Ze streven naar continue verbetering en vernieuwing van hun producten. Door toenemende klantspecifieke productontwikkeling werken ze aan producten die aansluiten bij de wensen en behoefte van hun klanten

Werken bij Interovo Egg Group

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij Interovo - logo

Contact information

Adres: Bonegraafseweg 15
Postcode: 4051 CG
Stad: Ochten
Land: Nederland
Telefoon: +31344648402

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel