Latexfalt B.V.

Latexfalt B.V ziet innovatie, duurzaamheid en samenwerking als weg naar succes voor wegenbouw, bouw en industrie.
Om middels co-creatie te innoveren naar duurzame bitumineuze producten, in het belang van een duurzamere toekomst.

latexfalt logo

Contact information

Adres: Hoogewaard 183
Postcode: 2396 AP
Stad: Koudekerk aan den Rijn
Land: Nederland
Website: Latexfalt

Meer over Latexfalt B.V.

Latexfalt B.V. in het kort

Hoofdvestiging
Hoogewaard 183
2396 AP Koudekerk aan den Rijn
Geschiedenis

Met al ruim 70 jaar ervaring in de bitumen en polymeeremulsies is de kennis van Latexfalt B.V zowel in de breedte als in de diepte versterkt.
Het huidige Latexfalt B.V is in 2000 ontstaan door de krachtenbundeling van de 3 bedrijven Vauatol, Cindu [Wegenbouw] en Latexfalt.
Door de synergie is Latexfalt B.V in staat gesteld optimaal in te spelen op veranderingen, waardoor meer toegevoegde waarde geleverd wordt.

Organisatie en activiteiten

Productontwikkeling:

Latexfalt is gevestigd in Koudekerk aan den Rijn, beschikt over een eigen fabriek en laboratorium. De afdeling Research en Development zijn in het laboratorium continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van producten. Er wordt steeds meer prioriteit gesteld aan duurzaamheid en circulariteit, waar onze R&D afdeling innovatief op in speelt. Wij streven naar hoge kwaliteit bitumineuze producten en het creëren van nieuwe oplossingen.

 

Productie:

In onze fabriek gelegen in Koudekerk aan den Rijn (Nederland), produceren wij warme bindmiddelen en koude emulsies op basis van bitumen. Vanuit onze productielocatie exporteren wij naar ruim 50 landen. Naast onze reguliere productie is het ook mogelijk, te produceren onder private labeling. Tevens bestaat de mogelijkheid voor toll blending, waar wij (een deel) van onze productiecapaciteit beschikbaar stellen.

 

Werken bij Latexfalt B.V.

Met al ruim 70 jaar ervaring een vooraanstaande positie in de markt van bitumen- en polymeeremulsies. Latexfalt B.V is een snelgroeiende, toonaangevende, dynamische en mensgerichte organisatie waarbinnen persoonlijke en organisatorische ontwikkeling voorop staat.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.