Lawter

Lawter, onderdeel van Harima Chemicals Group, is al meer dan 45 jaar gevestigd in Maastricht. Met natuurhars als basis produceren we een verscheidenheid aan producten voor o.a. de kleefstoffenindustrie, grafische sector en de synthetische rubberindustrie.

Logo Lawter

Contact informatie

Adres: Ankerkade 81
Postcode: 6222 NL
Stad: Maastricht
Website: Lawter

Meer over Lawter

Lawter in het kort

Hoofdvestiging
Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Kallo, België.
Andere vestigingen
Lawter heeft vestigingen in meer dan 20 landen met 11 productie en technologie centra. De Nederlandse vestiging staat in Maastricht.
Medewerkers
Er werken meer dan 160 engineers bij Lawter wereldwijd.
Kennisgebieden
 • Chemicaliën voor:
  • grafische kunsten
  • kleefstoffen
  • speciale coatings
  • aromachemicaliën
  • synthetische rubber

Organisatie en activiteiten

Lawter is een toonaangevend wereldwijd chemisch bedrijf en onderdeel van Harima Chemicals Inc., een Japanse onderneming gespecialiseerd in pine chemicals. We maken hars, inkt, kleefstoffen, speciale coatings, aromachemicaliën en synthetische rubber. Hiermee bedienen we een onder andere de grafische industrie en rubberindustrie.

Missie

Tevreden klanten zijn de sleutel tot ons succes. Wij streven naar totale klanttevredenheid door het begrijpen van de business, organisatie en strategie van onze klant en te voldoen aan  hun eisen.  Wij zullen tot de meest gewaardeerde leveranciers van de industrie behoren door de klanten die wij bedienen. Dit bereiken we door in te zetten op teamwork, innovatie, integriteit, winst en verantwoordelijkheid. We zorgen ervoor dat de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft in deze veranderende omgeving.

Visie
Wij zetten ons in voor een toekomst met betere, schonere chemie. Innovatie en creativiteit zijn daarvoor vereisten, zo kunnen we waarde te leveren. Daarnaast is het van groot belang dat onze bedrijfsactiviteiten het milieu niet in gevaar brengen. Wij nemen persoonlijke verantwoordelijkheid voor onze daden en behandelen iedereen eerlijk met vertrouwen, waardigheid en respect. Zo zetten we het voorbeeld voor een toekomst die wij graag zouden zien.

Werken bij Lawter

Lawter Maastricht is een informeel bedrijf met leuke gemotiveerde collega’s, een eigen CAO, marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk hiernaast de openstaande vacatures bij Lawter in Maastricht en solliciteer direct!

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Logo Lawter

Contact informatie

Adres: Ankerkade 81
Postcode: 6222 NL
Stad: Maastricht
Website: Lawter

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

  Stuur een bericht

  Optioneel