Legro

Voor iedere toepassing en iedere teler mengt Legro de hoogwaardige grondstoffen tot optimale substraten. We produceren en controleren al onze producten zelf om een constante kwaliteit en samenstelling te kunnen garanderen. We hebben dus een aantal verkoopkantoren en een aantal productielocaties.

Werken bij Legro - logo

Contact informatie

Adres: Gerstdijk 20
Postcode: 5704RG
Stad: Helmond
Website: Legro

Meer over Legro

Legro in het kort

Hoofdvestiging Nederland

Helmond

Andere vestigingen
 • Asten
 • Katwijk
 • Worpswede, Duitsland
 • Baltische Staten
 • Puurs, België
 • Australië
 • Verenigde Staten
 • Mexico
 • India
Kennisgebieden
 • Substraten voor landbouw

Organisatie en activiteiten

Legro onderscheid zich in kwaliteit doordat we het gehele productieproces in eigen beheer hebben: van de veenvelden tot aan het transport. Om zeker te weten dat volgens onze hoge kwaliteitsnormen wordt gewerkt, hebben we ook de locaties waar de potgronden en de substraten worden geproduceerd in eigen beheer. Die passie voor innovatie in grondstoffen en processen is wat Legro betreft de sleutel tot succes; zowel voor de huidige als toekomstige generaties.
Op de gezamenlijk 12 hectare grote productielocaties bij het hoofdkantoor maken we substraten voor professionele telers met een focus op zacht fruit, boomkwekerijen en jonge planten.
In Asten, in het hart van de Peel, is Legro in 1924 begonnen. Hier maken wij in onze moderne productielocatie van 3,5 hectare groot, substraten voor private labels, daktuinen, consumenten, en landscaping. Vijf volautomatische verpakkingslijnen verpakken de eindproducten.
In het Noord-Limburgse Wanssum produceren we hoogwaardige dekaarde voor de champignonteelt. Dankzij de gunstige ligging aan de Maas, kunnen wij de grondstoffen daarvoor en de producten die gereed zijn zeer efficiënt per zeecontainer naar de havens van Rotterdam en Antwerpen aan- en afvoeren.
Missie
Legro is een familiebedrijf. We zijn trots op onze producten en ons bedrijf. Klein begonnen en in vier generaties uitgegroeid tot één van de grootste producenten van substraten in Europa. We kijken uit naar de toekomst. Daar investeren we in, want ook met en voor de volgende generaties willen wij dezelfde hoogwaardige producten maken.
Visie

Legro trekken graag samen met u op bij het verbeteren van uw bedrijfsvoering. Kennis en ervaring delen is daarvoor cruciaal. Met telers over de hele wereld werken ze zij aan zij aan nieuwe methodes en betere producten. Dat doen ze in gespecialiseerde researchstations, in veldproeven en op hun productielocaties.

Werken bij Legro

Legro is een familiebedrijf waar iedereen elkaar kent en waar samen hard wordt gewerkt. Wij zijn trots op ons bedrijf en onze producten. Met regelmaat zijn we op zoek naar collega’s die van aanpakken weten en hart hebben voor de zaak. Dat betekent geen 9-5 mentaliteit, want soms moet een klus gewoon af. Wij zijn vooral op zoek naar collega’s die passen in ons team, leergierig zijn en, net als wij, bereid zijn om pas te stoppen als we zeker weten dat de klant krijgt wat hij verwacht.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Legro - logo

Contact informatie

Adres: Gerstdijk 20
Postcode: 5704RG
Stad: Helmond
Website: Legro

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

  Stuur een bericht

  Optioneel