Mill Panel B.V.

De oorsprong gaat terug naar 1908. In dat jaar werd Van Hout opgericht, het bedrijf dat zou uitgroeien tot een wereldwijd bekende leverancier op het gebied van snij- en schilfineer. Hieruit is in 1971 een panelenafdeling opgericht die 30 jaar later, in 2001, als zelfstandige onderneming verder is gegaan gaan als Mill Panel B.V.

Werken bij Mill Panel - logo

Contact informatie

Adres: Eerste Industrieweg 7
Postcode: 5451 GV
Stad: Mill
Telefoonnummer: +31 485 442 440

Meer over Mill Panel B.V.

Mill Panel B.V. in het kort

Hoofdvestiging
Mill
Andere vestigingen
  • De Gouw Handelmaatschappij
  • Heuvelman Hout
  • Jongeneel
  • RET Bouwproducten
Medewerkers
+/- 25 medewerkers
Kennisgebied
  • Houtbewerking

Organisatie en activiteiten

We zijn een dynamisch bedrijf met grote interesse voor ontwikkelingen in de markt. Als producent van hoogwaardige deurpanelen, zijn we ervan bewust dat korte levertijden van groot belang zijn voor onze afnemers.

De kwaliteitsbewaking van de deurpanelen begint bij de strenge selectie van de basismaterialen zoals fineer, isolatieschuim, aluminium, kurk en diverse lijmsoorten. We kopen de fineren in hele maten maar ook in deelbreedtes. Door deze deelbreedtes aan elkaar te voegen door middel van lijm is de kans op gapingen en overlappingen gering. Dit fineer passen we toe als tussenlagen in ons plaatmateriaal. Nadat het fineer in een pers met 14 etages is geperst tot multiplex, wordt het vierzijdig haaks gezaagd, vervolgens gekalibreerd en tenslotte geschuurd. Voor verzending verpakken ze de deurpanelen zorgvuldig zodat een optimale kwaliteit gewaarborgd is voor de eindverwerker.

De productie van schilfineer is in 2002 verhuisd naar Gabon in Afrika. Mill heeft die verhuizing begeleid door een actieve bijdrage te leveren aan de bouw van nieuwe fineerfabrieken. Mede daardoor hebben ze een brede kennis opgebouwd van okoumé fineren en door hun goede betrekkingen met de producenten is de levering van fineren gegarandeerd.

Visie
De kracht zit in ons innovatieve vermogen. Dat staat ook aan de basis van de unieke eigenschappen van de AluPlex®. Research en development zijn daarom van groot belang om onderscheidend te kunnen blijven en om de kennisvoorsprong te behouden. In ons eigen laboratorium zijn we daarom voortdurend bezig om de bestaande producten te optimaliseren en nieuwe producten te ontwikkelen!
Missie

Door de combinatie van hoge kwaliteit, goede leveringsbetrouwbaarheid en een uitstekende service met daaraan gekoppelde duidelijke garanties een gedegen en betrouwbare partner zijn voor onze klanten.

Werken bij Mill Panel B.V.

Mill Panel is een groeiend bedrijf dat gevestigd is in het Noord-Brabantse Mill. Dit enerverende bedrijf is gespecialiseerd in het maken van geïsoleerde panelen en deurpanelen. Mill Panel staat voor innovatie en kwaliteit. Om aan de huidige vraag en de groeipotentie van ons bedrijf te voldoen zijn we op zoek naar diverse procesoperators.

Ben je gedreven, wil je werken in een leuk team en heb je geen bezwaar tegen tweeploegendienst? Dan is het werken bij ons iets voor jou!

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Mill Panel - logo

Contact informatie

Adres: Eerste Industrieweg 7
Postcode: 5451 GV
Stad: Mill
Telefoonnummer: +31 485 442 440

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel