Mix International

Mix International BV is een onafhankelijk, gespecialiseerd bedrijf in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige voer voor bedrijven, zowel voor nuts-, sport- en gezelschapsdieren. Het is een bedrijf dat zich richt op Private Label-producten. In overleg met onze klanten maken we een geschikt product voor bijna elk dier. Door de kennis, ervaring en hoge kwaliteitseisen zijn we de beste partner in het ontwikkelen van je eigen dierenvoeding. Van Eco, Premium tot Super Premium.

Werken bij Mix International - logo

Contact informatie

Adres: Venrayseweg 128-B
Postcode: 5961 NT
Stad: Horst
Website: Mix International

Meer over Mix International

Mix International in het kort

Hoofdvestiging

Horst

Kennisgebieden

  • Diervoedingsindustrie
Werken bij Mix International

Organisatie en activiteiten

Mix International biedt een totaalconcept voor dierenvoeding in hun faciliteit van 6000 m² waarin ze uw product opslaan, produceren en verpakken. Ze zijn in staat om hoge kwaliteit te leveren en kunnen kiezen uit een grote voorraad grondstoffen. Deze grondstoffen worden met de grootste zorg ingekocht en verwerkt.

Voor het mengen en verpakken van diervoeders heeft Mix International twee strikt gescheiden afdelingen. Een sectie voor diervoeders met grondstoffen van dierlijke eiwitten en een sectie voor producten die geen vlees en beendermeel bevatten. Vervuiling is voorkomen. Het GMP + -certificaat garandeert de kwaliteitsproducten die ze produceren. Al hun feeds zijn opgesteld in overeenstemming met de HACCP-richtlijnen.

We wegen de producten automatisch en zeer zorgvuldig, zodat de partijen dezelfde samenstelling hebben. Scheiding en verontreiniging van grondstoffen wordt geminimaliseerd.

De moderne menginstallatie van Mix International garandeert een productie van zeer hoge kwaliteit, waarbij zorgvuldig handelen hun eerste prioriteit is.

In de loop van de jaren heeft Mix International bewezen een betrouwbare partner te zijn. Door hun ruime opslagcapaciteit en aangepast feed-aanbod, zijn ze in staat om snelle, flexibele en kosteneffectieve producten aan te bieden. Mix International heeft geen eigen merken en produceert alleen Private Label.

Een product dat wordt geproduceerd, moet natuurlijk ook worden verpakt. Bij Mix International doen we dit graag. Ze verpakken tegen concurrerende tarieven. Bovendien biedt Mix International de mogelijkheid tot co-packing. De klant levert het producten aan hun en wij zorgen ervoor dat ze voor u worden verpakt.

Verpakkingsopties zijn: papieren zakken, folies, blokbodemverpakkingen, laminaatvloeren, Quattroseal, emmers, dozen, verpakkingen enz. Ook voor het sluiten van de containers bieden wij verschillende opties. We kunnen de verpakkingen afsluiten, naaien of naaien met creb.

Werken bij Mix International

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Mix International - logo

Contact informatie

Adres: Venrayseweg 128-B
Postcode: 5961 NT<
Stad: Horst
Website: Mix International

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel