MPM International Holding

MPM is 25 jaar geleden opgericht als een pure specialist in smeeroliën en vloeistoffen. Sinds het moment van de oprichting hebben we een prachtige ontwikkeling doorgemaakt in het creëren van groei en excellentie. Samen met onze wereldwijde klanten, leveranciers en medewerkers.

Werken bij MPM International Holding - logo

Contact informatie

Adres: Cyclotronweg 1
Postcode: 2629 HN
Stad: Delft

Meer over MPM International Holding

MPM International Holding in het kort

Hoofdvestiging
Delft
Kennisgebieden
  • Olie-industrie

Organisatie en activiteiten

In 1990 voorzagen we een groeiende behoefte aan een veel meer gediversifieerde en gespecialiseerde portfolio van smeeroliën en vloeistoffen voor personenauto’s, trucks, zware werkvoertuigen en scheepsmotoren. Ter vergelijking, in 1995 waren er minder dan 10 verschillende producten nodig om te voldoen aan door de autofabrikanten voorgeschreven specificaties.
Vandaag specificeren de autofabrikanten inmiddels dwingend meer dan 80 verschillende voorgeschreven producten. Dit uitsluitend om tegemoet te kunnen komen aan de steeds verder toenemende technische complexiteit van de motoren om te kunnen voldoen aan de eisen van milieu, brandstofbesparing, duurzaamheid en natuurlijk het maximaliseren van de motorprestaties.
MPM moest de leverancier worden met het meest complete assortiment producten, dat altijd voldoet aan de originele specificaties, die de OEM vereist. We zijn er trots op dat ze deze uitdaging hebben gerealiseerd. Het bedrijf is inmiddels actief in meer dan 50 landen met een uniek product assortiment van meer dan 350 verschillende smeeroliën en gespecialiseerde vloeistoffen, die volledig voldoen aan de originele OEM specificaties.
De klant staat bij MPM centraal in het leveren van resultaat en onze relatie. We leveren een assortiment dat meer dan 99% van de verschillende mogelijkheden in smeeroliën en vloeistoffen, om het wereldwijde wagenpark adequaat te kunnen onderhouden, dekt. We leveren uitsluitend OEM originele specificaties en goedgekeurde producten. We bieden de beste online- en technische persoonlijke ondersteuning.
Missie

De missie van MPM is om continu de prestaties van motoren te verbeteren en te borgen door te voldoen aan de voortdurende en toenemende eisen, die de wereldwijde (auto) industrie stelt aan het gebruik van specifiek ontwikkelde smeeroliën en vloeistoffen.

Visie
De strategie van MPM is om voortdurend te innoveren, te specialiseren en het borgen van de hoogste kwaliteitsnormen in het leveren van het meest complete assortiment OEM originele specificaties smeeroliën en gespecialiseerde vloeistoffen.

Werken bij MPM International Holding

We werken vanuit ‘high tech’ gespecialiseerde faciliteiten. Centraal gelegen in Nederland dicht bij de belangrijkste zee- en wegverbindingen om de meest efficiënte en effectieve wereldwijde logistiek te realiseren. We innoveren en opereren internationaal, maar werken altijd als lokale ondernemers, dicht bij hun klanten.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij MPM International Holding - logo

Contact informatie

Adres: Cyclotronweg 1
Postcode: 2629 HN
Stad: Delft

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel