Nestlé

Nestlé is het grootste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld en leider op het gebied van Nutrition, Health & Wellness. De huidige CEO van Nestlé, Paul Bulcke, komt oorspronkelijk uit België. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Zwitserse Vevey, waar Henri Nestlé het bedrijf oprichtte. Sinds 1866 maakt Nestlé producten die de levenskwaliteit helpen verbeteren en bijdragen aan een gezondere toekomst.

We hebben meer dan 2000 merken, van wereldwijde iconen tot lokale favorieten, en zijn aanwezig in 191 landen over de hele wereld.

werken bij Nestlé - logo

Contact information

Adres: Laan 110
Postcode: 8071 JC
Stad: Nunspeet
Land: Nederland

Meer over Nestlé

Nestlé in het kort

Hoofdvestiging
Het hoofdkantoor van Nestlé Nederland is in Amstelveen.
Andere vestigingen
Nestlé is het grootste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld. We zijn actief in 197 landen. We hebben 442 fabrieken, waarvan 136 in Europa.
Medewerkers
Wereldwijd telt Nestlé meer dan 339.000 medewerkers. Hiervan zijn er meer dan 95.000 werkzaam in Europa. We hebben 39 Research & Development centra waar meer dan 5000 wetenschappers onderzoek doen.
Kennisgebieden
  • Voedingsmiddelenindustrie

Organisatie en activiteiten

Good food, Good life. Dat is waar wij bij Nestlé voor staan. Wij geloven in de kracht van voedsel om levens te verbeteren. Goed en lekker eten voedt en prikkelt de zintuigen. Door goed eten kunnen kinderen gezond zijn, huisdieren groeien, ouders gracieus ouder worden en kan iedereen van het leven genieten. Nestlé wil door middel van voeding de kwaliteit van leven bevorderen, voor jong en oud, en toekomstige generaties. Wij hebben meer dan 2.000 merken, van wereldwijde iconen tot lokale favorieten.

Missie

De missie van Nestlé is het ‘Verbeteren van levenskwaliteit en bijdragen aan een gezondere toekomst’. We willen helpen een betere en gezondere wereld te creëren en mensen inspireren om gezonder te leven. Door middel van innovatie willen we bijdragen aan de samenleving en tegelijk het lange termijn succes van ons bedrijf garanderen.

Visie

Wij geloven in het toevoegen van waarde op de lange termijn. Het is daarom belangrijk dat we meerwaarde creëren voor de samenleving waarin wij werken. Dit noemen wij Creating Shared Value. Dit vormt de basis voor alles wat wij doen.

Werken bij Nestlé

Binnen Nestlé heerst een open, informele en persoonlijke cultuur. Er is ruimte voor ondernemerschap en vrijheid van denken en handelen. Samenwerken is erg belangrijk. Nestlé-medewerkers hebben een sterke werkethiek, loyaliteit en bedrijfstrots. Ambitie en plezier gaan bij Nestlé goed samen. Nestlé is een bedrijf van, met en voor mensen. Bij Nestlé kennen we geen regels, wél waardes en principes waar we veel waarde aan hechten.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij Nestlé - logo

Contact information

Adres: Laan 110
Postcode: 8071 JC
Stad: Nunspeet
Land: Nederland

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel