Niacet

Niacet is een toonaangevende wereldwijde producent van propionaten en acetaten, met de nadruk op de farmaceutische, voedingsmiddelen- en diervoederindustrie. Onze producten vullen de vitale behoeften in een breed scala van toepassingen die essentieel zijn voor het dagelijks leven, waaronder voedselbehoud, antibioticumformulering, dialysebehandeling, energieproductie en meer. We streven ernaar om de voorkeursleverancier te zijn voor deze producten en zijn er trots op dat we eenvoudig het beste van wereldklasse bieden.

Werken bij Niacet - logo

Contact informatie

Adres: Papesteeg 91
Postcode: 4006 WC
Stad: Tiel
Telefoon: +31344639517
Website: Niacet B.V.

Meer over Niacet

Niacet in het kort

Bij Niacet streven ze naar duurzame groei en waarde door de inzet voor het welzijn van hun werknemers, de gemeenschappen en het milieu. Ze zijn trots op de naleving van de hoogste gedragsnormen in de branche, waaronder de
Code of Responsible Care ® van de American Chemistry Council, te promoten.
Met meer dan 85 jaar chemische productie-ervaring in elk van de productiefaciliteiten, blijven ze voortbouwen op de uiteenlopende vaardigheden en kennis van de medewerkers om de klanten van dienst te zijn. Met vertrouwen kun je “Count on Niacet”.
Werkgebied
De zouten worden met name toegepast in de farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, onder andere voor levensmiddelenconservering, antibiotica en dialysebehandeling. Daarnaast worden de producten ook toegepast in de diervoederindustrie, maar zijn er ook diverse technische toepassingen o.a. bij energie productie.
Vestigingen nationaal + internationaal
Niacet heeft 2 productielocaties; 1 in Niagara Falls (USA) en 1 in Tiel (Nederland).

Organisatie en activiteiten

Missie

Bij Niacet zoeken ze naar mogelijkheden voor duurzame groei en waarde middels de toewijding aan het welzijn van hun werknemers, de gemeenschap waar zij deel van uit maken en het milieu.

Ze vinden maatschappelijk betrokken ondernemen belangrijk en dragen, o.a. door vrijwilligersactiviteiten en sponsoring, bij aan het welzijn van de lokale omgeving. Zo sponsort Niacet in Tiel enkele sportverenigingen en evenementen zoals Appelpop en het Fruitcorso. Daarnaast is Niacet ook actief betrokken bij maatschappelijk betrokken organisaties in Tiel, zoals de Stichting Tiel Tip Top en de Tielse Uitdaging.

Werken bij Niacet

Bij Niacet delen alle medewerkers in de groei en bloei van het bedrijf. We willen dat onze medewerkers trots zijn op hun persoonlijke en zakelijke prestaties. Veilige werkomstandigheden worden bereikt door continue scholing van onze medewerkers en verbeterde faciliteiten. We streven ernaar om alle medewerkers werk- en financiële zekerheid te bieden.

Betrokkenheid bij de gemeenschap is belangrijk voor ons, daarom dragen we bij aan onze lokale gemeenschap met vrijwilligersactiviteiten en sponsoring.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Niacet - logo

Contact informatie

Adres: Papesteeg 91
Postcode: 4006 WC
Stad: Tiel
Telefoon: +31344639517
Website: Niacet B.V.

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel