NTS Botech

Als eerstelijns systeemleverancier van (opto-)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote, hightech machinebouwers (OEM’s), versnellen we de toekomst door bij te dragen aan de technologie van de toekomst. Onze competenties kunnen worden ingedeeld in Development & Engineering, Component Manufacturing en Systems Assembly. We richten ons op bedrijven in markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, analytical en life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is.

Werken bij NTS Botech - logo

Contact informatie

Adres: Korte Dijk 2
Postcode: 5705 CV
Stad: Helmond
Website: NTS Botech

Meer over NTS Botech

NTS Botech in het kort

Hoofdvestiging
Eindhoven
Andere vestigingen
Helmond
Medewerkers
+/- 1.650 medewerkers
Kennisgebieden
  • Metaalbewerking
  • Techniek
  • Productie

Organisatie en activiteiten

NTS ontwikkelt, maakt, assembleert en test complexe (opto)mechatronische systemen en mechanische modules voor grote hightech machinebouwers (OEM’s). Als eerstelijns systeemleverancier richten we ons op bedrijven in markten met een hoge productvariëteit, lage volumes en hoge complexiteit – bijvoorbeeld semiconductor, life sciences en digital printing – waar precisie en wendbaarheid van het allergrootste belang is. NTS blinkt daarin uit en ondersteunt de klant met raad en daad in het realiseren van zijn doelstellingen over de gehele lifecycle van diens machine.

Gedurende de afgelopen jaren heeft NTS veel kennis en knowhow opgebouwd van systemen en modules voor de handling, transfer en positionering in machines. Die kennis passen we toe op de unieke producten van onze opdrachtgevers. Zo kunnen onze klanten zich optimaal concentreren op hun kernprocessen en samen met ons in een kortere doorlooptijd hun machines leveren tegen lagere kosten.

Missie

Bij NTS vormt flexibiliteit, ambitie en vakmanschap de basis voor efficiënte samenwerking; het oplossings- en servicegericht ontzorgen van de klant. Bovendien zitten we wereldwijd bij onze klanten om de hoek. Zo houden we de lijnen kort en schakelen we snel.

Visie
Werken met NTS betekent: Accelerating your business!

Werken bij NTS Botech

Onze collega’s spelen een cruciale rol in het succes van NTS. Ze maken daadwerkelijk het verschil voor onze klanten door complexe (opto-)mechatronische systemen en modules te ontwikkelen, maken en assembleren. Met hun brede kennis en ervaring, werken we vol passie, trots en ambitie voor onze klanten.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij NTS Botech - logo

Contact informatie

Adres: Korte Dijk 2
Postcode: 5705 CV
Stad: Helmond
Website: NTS Botech

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel