Paccor

Paccor is een leverancier van duurzame plastic verpakkingsoplossingen voor de consumenten-, foodservice-, food- en non-foodmarkten. De decennialange ervaring stelt hun in staat om de activiteiten en producten als geen ander te innoveren, waardoor uw product in de voorhoede van zijn markt en in het oog van de consument staat.

Werken bij Paccor Netherlands B.V. - logo

Contact informatie

Adres: Veerstraat 24
Postcode: 4758 BS
Stad: Standdaarbuiten

Meer over Paccor

Paccor in het kort

Hoofdvestiging
Düsseldorf, Duitsland
Andere vestigingen
  • 9 verkoopkantoren
  • 2 centra voor Ontwikkeling & Innovatie
  • 18 productielocaties
Medewerkers
+/- 3760 medewerkers wereldwijd
Kennisgebieden
  • Verpakkingsindustrie

Organisatie en activiteiten

Samen met onze klanten en partners ontwikkelen we innovatieve duurzame verpakkingsoplossingen die waarde toevoegen door het leven van mensen gemakkelijker, beter en inspirerender te maken.
Samen met gerespecteerde wereldwijde merken, ontwikkelt Paccor vitale producten en draagt ​​het dagelijks bij aan het leven van talloze mensen. We zijn een toonaangevende leverancier van innovatieve verpakkingsoplossingen en leveren uitstekende services voor de FMCG- en Foodservice-vestigingen.

Paccor speelt in op de behoefte van klanten aan snelheid, flexibiliteit en vertrouwelijkheid door CO-development te verwelkomen als een ervaren verpakkingspartner. We bieden unieke one-stop-services voor de ontwikkeling van nieuwe verpakkingen en materiaal, inclusief technologie en productinnovatie in onze eigen Centers for Development & Innovation (CDI).

Onze wetenschappers en ingenieurs werken nauw samen met experts op het gebied van uitrusting, toepassing en marketing in Europa en Amerika, en ondersteunen de klanten actief van concept tot markt – snel, flexibel en vertrouwelijk.

Het resultaat is een hoogwaardige verpakkingsoplossing die waarde toevoegt aan de klanten en hun klanten, die merk- en huismerkhouders zijn over de hele wereld.

Missie

Vertrouw jezelf en ontwikkel je individuele verpakking bij Paccor.

We zijn continu op zoek naar nieuwe materialen, verbeteren de huidige materialen en ontwikkelen nieuwe technologieën en brengen innovatieve verpakkingsoplossingen van producten tot leven met de steun van onze Centers for Development & Innovation (CDI) en een wereldwijd netwerk van verpakkingsdeskundigen.

 

Visie
Als toonaangevend internationaal productiebedrijf is Paccor toegewijd om duurzame oplossingen te bieden die de veiligheid, kwaliteit en het gebruiksgemak van voedsel- en niet-voedselverpakkingsproducten verbeteren.

Werken bij Paccor

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Paccor Netherlands B.V. - logo

Contact informatie

Adres: Veerstraat 24
Postcode: 4758 BS
Stad: Standdaarbuiten

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel