Paramelt

Paramelt BV, opgericht in 1898, beschikt over 125 jaar ervaring en is vandaag de dag een wereldwijde producent van wasmengsels, lijmen en speciale dispersies.

 

Waarom werken bij Abbott?

 • Innovatiegedreven: Het bedrijf moedigt medewerkers aan om creatieve oplossingen te vinden en te implementeren, wat bijdraagt aan de voortdurende groei en succesvolle ontwikkeling van het bedrijf.
 • Internationaal: Paramelt is actief in diverse markten over de hele wereld.
 • Samenwerking: Bij Paramelt werken betekent deel uitmaken van een hecht team waarin ieders bijdrage wordt gewaardeerd en waar samenwerking de sleutel is tot succes.
 • Ontwikkelingsmogelijkheden: Met continue opleidingsmogelijkheden en carrièrepaden binnen het bedrijf worden medewerkers gestimuleerd om hun vaardigheden uit te breiden.
Abbott

Contact information

Adres: Costerstraat 18
Postcode: 1704 RJ
Stad: HEERHUGOWAARD
Land: Nederland
Website: Paramelt

Meer over Paramelt

Paramelt in het kort

Hoofdvestiging Paramelt BV
Heerhugowaard
Kennisgebieden
 • Investeringsgieten
 • Verpakking
 • Voeding
 • Cosmetica & verzorging
 • Speciale wassen
 • Rubber en kunststoffen
 • Constructie en montage

Organisatie en activiteiten

Paramelt BV, opgericht in 1898, beschikt over 125 jaar ervaring en is vandaag de dag een wereldwijde producent van wasmengsels, lijmen en speciale dispersies. Vanuit productielocaties in Nederland, Groot-Brittannië, de VS en China werken ze samen in een team van ongeveer 500 medewerkers over de hele wereld om oplossingen aan klanten te leveren.

Missie

Paramelt is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige producten en oplossingen die voldoen aan de behoeften van haar klanten. Door een cultuur van samenwerking, innovatie en duurzaamheid te bevorderen, streven ze ernaar waarde toe te voegen aan hun klanten, medewerkers en de samenleving als geheel.

Visie
Paramelt streeft ernaar een wereldleider te zijn in de procestechniek door voortdurende innovatie, duurzaamheid en excellentie in samenwerking. Het bedrijf stelt zichzelf tot doel bij te dragen aan de ontwikkeling van een duurzamere toekomst en een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin het actief is.

Werken bij Paramelt

Bij Paramelt staat de mens centraal. Het bedrijf biedt een stimulerende werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd om hun potentieel te realiseren. Door een balans te vinden tussen uitdagende projecten, een ondersteunende werkcultuur en kansen voor professionele groei, streeft Paramelt ernaar een omgeving te creëren waarin medewerkers kunnen gedijen en bijdragen aan het succes van het bedrijf.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.