Peka Kroef

Familiebedrijf Peka Kroef B.V. verwerkt aardappels tot twee halffabricaten: het koelvers kort houdbaar product en het koelvers lang houdbaar product. Sinds 1970 heeft Peka Kroef hiermee een nieuw marktsegment ontwikkeld: de vers gekookte en vervolgens gekoelde aardappelen. Wij zijn daarin grensverleggend, maar dit is geen doel op zich. Wij doen dit om steeds nieuwe recepten, producten en productiemethoden te ontwikkelen, waarmee we onze klanten steeds beter van dienst kunnen zijn. Op verzoek van een klant of omdat wij een behoefte zien in de markt. Zoals alleen een specialist dat kan.

Werken bij Peka Kroef - logo

Contact informatie

Adres: Beukenlaan 61
Postcode: 5409 SX
Stad: Odiliapeel
Website: Peka Kroef

Meer over Peka Kroef

Peka Kroef in het kort

Hoofdvestiging
Odiliapeel
Andere vestigingen
  • Asten
  • Venray
Kennisgebieden
  • Voedingsmiddelenindustrie (aardappelteelt)

Organisatie en activiteiten

De basis van al onze producten is de Hansa-aardappel. Peka Kroef B.V. was de eerste en lange tijd de enige die deze geelvlezige en vastkokende aardappel gebruikte. Veelzijdigheid kenmerkt de Hansa-aardappel: hij kan compleet gaar koken in de verpakking en toch heel blijven. In tegenstelling tot andere aardappelproducenten kan Peka Kroef B.V., dankzij de intensieve samenwerking met haar telers, het hele jaar door over de Hansa-aardappel beschikken.

De eisen aan voedsel kunnen niet streng genoeg zijn om de gezondheid van de mensen die onze producten eten te bewaken. Peka Kroef B.V. vindt het vanzelfsprekend dat het bedrijf voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Al onze bedrijfsprocessen zijn volledig gecertificeerd. Dit betekent, onder andere, dat er continu controle van de productkwaliteit en de processen plaatsvindt. Onze medewerkers zijn zonder uitzondering gekwalificeerd op het gebied van productveiligheid en kwaliteit. Met trots kunnen wij zeggen dat onze medewerkers op het punt van productkennis, kennis van hygiënewetgeving en logistiek, de visitekaartjes van onze onderneming zijn.

Missie

Peka Kroef B.V. is in staat om het hele jaar een constante kwaliteit te garanderen. Dit willen we ook aanhouden en blijven doen.

Visie
De kwaliteit van het product en de flexibiliteit om in te spelen op de behoeften van een klant, zowel voor Foodservice, Retail en Consumenten, is de grote kracht van Peka Kroef.

Werken bij Peka Kroef

Peka Kroef B.V. is een bedrijf dat de ambitie heeft om marktleider te worden in het marktsegment voor koelverse aardappelspecialiteiten. In Nederland zijn we dit al, in West-Europa kan Peka Kroef dat worden. Als familiebedrijf is Peka Kroef uitermate geschikt om die ambitie te hebben en waar te maken. Onze medewerkers kennen die ambitie. Zij werken hard, zijn betrokken bij de zaak en stellen de klant altijd voorop, ongeacht de vraag of het tijdstip waarop de vraag gesteld wordt.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Peka Kroef - logo

Contact informatie

Adres: Beukenlaan 61
Postcode: 5409 SX
Stad: Odiliapeel
Website: Peka Kroef

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel