Pentair X-flow

Pentair pakt enkele van ’s werelds meest urgente problemen met betrekking tot voedsel, water en energie aan met innovatieve filtratieproducten, -diensten en -technologieën. Met X-Flow levert Pentair membraantechnologie aan OEM’s, partners en aannemers via een wereldwijd distributienetwerk.

Waarom werken bij Pentair?

  • Ze ‘gaan niet met de stroom mee’
  • Werk mee aan een gezondere wereld
  • Door Forbes uitgeroepen tot Beste Werkgevers voor Vrouwen 2022

Contact informatie

Adres: Marssteden 50
Postcode: 7547 TC
Stad: Enschede
Website: Pentair

Meer over Pentair

Pentair Enschede

Pentair X-flow
Enschede
Werken bij Pentair
Bij Pentair wordt het werk gedreven door de overtuiging dat de gezondheid van onze wereld afhangt van betrouwbare toegang tot schoon, veilig water. Bij Pentair ‘gaan ze niet met de stroom mee’. Het is hun plicht om de stroom voor te blijven, want de toekomst van water hangt van ons af. Van residentiële en zakelijke oplossingen die mensen helpen hun water te verplaatsen, te verbeteren en ervan te genieten, tot duurzame toepassingen voor de industrie, ze helpen om de essentiële hulpbronnen van het leven optimaal te benutten.

Organisatie en activiteiten

X-Flow is in 1984 opgericht als spin-off bedrijf aan de Universiteit Twente in Nederland, waar een methode is ontwikkeld om holle vezelmembranen te vervaardigen van uitzonderlijke kwaliteit en robuustheid.

Visie & missie

Met X-Flow is Pentair vandaag de dag de grootste fabrikant van ultrafiltratiemembraan ter wereld. X-Flow-membraanelementen zijn te vinden in verwerkingsinstallaties over de hele wereld en in vrijwel elk baanbrekend industrieel project met membraantechnologie, hetzij geïnstalleerd in Original Equipment Manufacturer (OEM)-systemen, hetzij in de eigen systemen en oplossingen van Pentair.

Werken bij Pentair

De medewerkers van Pentair zijn gedreven om het verschil te maken – binnen de muren en in onze wereld. Het ontwikkelen van nieuwe oplossingen en technologieën voor de klanten; het voortdurend verbeteren van de activiteiten, het ondersteunen van de teams en gemeenschappen, en het in gang zetten van de nobele missie door middel van initiatieven op het gebied van filantropische en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Je zou kunnen zeggen dat de cultuur van Pentair meer een roeping is.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Pentair X-flow

Contact informatie

Adres: Marssteden 50
Postcode: 7547 TC
Stad: Enschede
Website: Pentair

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel