Primus Wafer Paper B.V.

Primus is sinds 1916 marktleider op basis van op aardappelzetmeel gebaseerd waferpapier. Primus-waferpapier is gemaakt van Nederlandse aardappelen. Primus beschouwd dit zetmeel als de beste bron voor waferpapier en vertrouwen al meer dan 100 jaar op de consistente kwaliteit van de Nederlandse aardappel. Het is 100% natuurlijk, vegetarisch, biologisch afbreekbaar en een geweldig ingrediënt voor vele recepten over de hele wereld. We zijn vastbesloten om de voorkeurspartner van hun klanten te blijven door betere service en verbeterde productkwaliteiten.

Werken bij Primus Wafer Paper B.V. - logo

Contact informatie

Adres: Ambacht 8

Postcode: 1511 JZ

Stad: Oostzaan<
Telefoonnummer: +31 756 164 061
Website: Primus Wafer Paper B.V.

Meer over Primus Wafer Paper B.V.

Primus Wafer Paper B.V. in het kort

Hoofdvestiging
Oostzaan

Medewerkers
+/- 70 medewerkers

Kennisgebieden

  • Voedingsmiddelenindustrie

Organisatie en activiteiten

De mogelijkheid om eetbare labels te ontwerpen met een aangepaste afdruk maakt waferpapier perfect voor eetbare merkdoeleinden. Laat je inspireren door deze Nederlandse bakker die eetbare labels met zijn logo gebruikt om zijn product een persoonlijk tintje te geven en herkenbaar te blijven terwijl klanten van zijn brood genieten.

Typische Nederlandse aardappelen zijn de belangrijkste bron voor het waferpapier. Het product is helemaal natuurlijk en ze bieden een breed scala aan productkwaliteiten om te voldoen aan de verschillende behoeften van de klanten.

De geschiedenis van waferpapier is al enkele eeuwen terug te voeren. De oorsprong is niet helemaal duidelijk, maar ze weten dat tijdens de Renaissance wafeldocument werd geserveerd als dessert. Het was een luxe voedingsmiddel dat alleen de aristocratie en de hogere middenklasse zich konden veroorloven. De aardappel is het nummer 1 stapelgewas in Nederland zoals geïllustreerd door Vincent van Gogh in zijn beroemde schilderij “de aardappeleters”.

Visie

Duurzaamheid is onze drijfveer. Wij maken het mogelijk voor bedrijven om hun merk te delen zodat consumenten zich verbonden kunnen voelen met het voedsel dat ze eten.

Werken bij Primus Wafer Paper B.V.

Wij zijn een dynamische werkplek en werken met een klein maar divers team. We bedienen onze klanten in 40 landen over de hele wereld met alle wafeloplossingen die ze nodig hebben en zijn misschien wel de juiste plek voor je volgende carrièrestap.

We zijn op zoek naar enthousiaste, toegewijde collega’s die geïnspireerd zijn door onze ‘Primus goes Prime-visie’ om de volgende generatie wafeloplossingen voor eetbare branding te creëren.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Primus Wafer Paper B.V. - logo

Contact informatie

Adres: Ambacht 8
Postcode: 1511 JZ
Stad: Oostzaan
Telefoonnummer: +31 756 164 061
Website: Primus Wafer Paper B.V.

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel