PWS Almelo B.V.

PWS Almelo is een constructie bedrijf voor staal, roest vast staal en aluminium. Peter Willems is begin jaren ’90 met een metaalbedrijf begonnen toen voornamelijk in de landbouw en hekwerk industrie. Vanaf eind jaren ’90 zijn we ons steeds meer gaan toe leggen op de bouw en industrie.

Werken bij PWS Alemelo - logo

Contact informatie

Adres: Bedrijvenpark Twente 172
Postcode: 7602 KE
Stad: Almelo

Meer over PWS Almelo B.V.

PWS Almelo B.V. in het kort

Hoofdvestiging
Almelo
Medewerkers
+/- 5
Kennisgebieden
  • Las en constructie
  • Trappen
  • Plaatwerk
  • Machinebouw
  • Tekenwerk/ Engineering
  • Hekwerk

Organisatie en activiteiten

PWS is gespecialiseerd in maatwerk, zowel in stuk- als in (klein) seriewerk. Door de klantgerichte organisatie en goede samenwerking met andere constructiebedrijven kunnen ze flexibel werken (snel omschakelen), waardoor er zeer goed voldaan kan worden aan uw wensen.
PWS Almelo heeft in de loop der jaren meerdere staalconstructies in nauw overleg met de klant ontworpen en geproduceerd.In samenwerking met opdrachtgever, architect en aannemer worden trappen ontworpen. Van eenvoudige vluchttrappen tot architecturische trappen die speciaal ontworpen zijn voor het gebouw behoren tot de mogelijkheden. PWS Almelo beschikt zelf ook over een schaar en kantbank waarbij ze naar wens van de klant eventueel met tekenwerk allerlei voorkomend plaatwerk kunnen maken.
Verder maakt PWS Almelo diverse frames voor bijvoorbeeld Tijhof Autotransportsystemen B.V. Tot slot zijn ze de specialist in het op maat maken van uw hekwerken. Hun hekwerken zijn duurzaam en onderhoudsarm.

Werken bij PWS Almelo B.V.

PWS Almelo B.V. is een veelzijdig las- en constructiebedrijf met een jong en gemotiveerd team die gespecialiseerd zijn in het maken van maat- en zichtwerk. De markt waarop wij ons begeven is zeer divers. Het werk varieert van de bouw (trappen, balustraden en overig licht constructiewerk) tot de weg- en waterbouw (bruggen, hekwerk en ander constructie werk). Daarnaast doen we veel werk in de carrosserie bouw, de machine bouw en zijn we bij verschillende aansprekende bedrijven een verlengstuk van de technische dienst.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij PWS Alemelo - logo

Contact informatie

Adres: Bedrijvenpark Twente 172
Postcode: 7602 KE
Stad: Almelo

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel