Remia

Remia is als toonaangevende maker van sauzen, dressings en vetten inmiddels niet meer weg te denken uit de levensmiddelenbranche. Hun lekkere sauzen en andere smaakmakers, spraakmakende campagnes, product- en verpakkingsinnovaties hebben van Remia een sterk merk gemaakt. Basis voor het succes van Remia is de diepgewortelde ondernemersmentaliteit die zich kenmerkt door zelfstandigheid, nuchterheid en voortdurende innovatie waarmee ze anticiperen op de ontwikkelingen in de markt.
werken bij Remia - logo

Contact information

Adres: Dolderseweg 107
Postcode: 3734 BE
Stad: Den Dolder
Land: Nederland
Telefoon: +31 302 297 760
Website: Remia

Meer over Remia

Remia in het kort

Hoofdvestiging Nederland
Remia is een dynamisch familiebedrijf, waar ruim 400 werknemers dagelijks werken aan de beste producten. Sinds jaar en dag wordt in Den Dolder een breed assortiment aan sauzen, margarines en vetten geproduceerd. In het sauzenhart van Nederland worden producten gemaakt die zowel in Nederland als in de rest van de wereld dagelijks worden gebruikt door consumenten en food professionals.
Aantal medewerkers nationaal
ruim 400 werknemers
Kennisgebieden
  • Retail
  • Foodservice
  • Industrie
  • Export

Organisatie en activiteiten

Remia is niet alleen bij thuisgebruikers geliefd. Ook professionals werken met Remia. In de horeca is Remia ook vaak de smaakmaker. Niet zo gek, want Remia is niet alleen lekker, maar ze helpen foodservice professionals die Remia gebruiken ook met acties, dispensersystemen, ondersteuning, noem maar op! Ook andere professionals, zoals bakkerijen ensaladefabrikanten kunnen bij Remia terecht. Remia is bovendien over heel de wereld te verkrijgen, via Remia Export!

Tot op de dag van vandaag is Remia een zelfstandig familiebedrijf. Dit merk je in de open bedrijfscultuur. Er heerst een professionele, maar ongedwongen sfeer en het contact tussen collega’s is prettig en laagdrempeling.

In 1925 is de grondlegger van Remia, Arie de Rooij, in de schuur van zijn huis in Amersfoort begonnen met het melangeren van margarines. Later kwam er een mengerij bij, waar margarine met roomboter werd vermengd. De Rooij’s Elektrische Melangeer Inrichting Amersfoort, afgekort Remia, was daarmee een feit.

Missie

Het begon allemaal in 1925 toen de grondlegger van Remia, de heer Arie de Rooij, in zijn schuur van zijn huis in Amersfoort begon met het melangeren van boter en margarine. Nu, jaren later, is de onderneming uitgegroeid tot een modern bedrijf, een toonaangevend producent van sauzen en vetten. Tot op de dag van vandaag, is Remia een familiebedrijf. Dit merk je in de open bedrijfscultuur. Er heerst een professionele, maar ongedwongen sfeer en het contact tussen collega’s is prettig en laagdrempeling.

De missie: van elke maaltijd een feestje maken!

Werken bij Remia

Remia is een dynamisch familiebedrijf. Hoewel we slechts één productielocatie hebben, opereren we over de hele wereld. De organisatie is continu in ontwikkeling, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke groei. Remia is altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers. Wil jij deel uitmaken van ons familiebedrijf?

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij Remia - logo

Contact information

Adres: Dolderseweg 107
Postcode: 3734 BE
Stad: Den Dolder
Land: Nederland
Telefoon: +31 302 297 760
Website: Remia

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel