Rexnord Flattop Europe

Onze toewijding aan innovatie en producten van de hoogste kwaliteit laat ons slimmer oplossingen bieden met producten die de productiviteit verhogen en downtime voorkomen. Onze klantgerichte aanpak zorgt voor prestaties van wereldklasse en voortdurende verbetering voor elke productlijn.

Het Rexnord Business System maakt het mogelijk om onze expertise snel toe te passen op nieuwe industrieën en markten. Sinds 2005 alleen al hebben we ongeveer $ 1 miljard aan verkopen van acquisities toegevoegd, waardoor onze portfolio van producten en industrieën die we bedienen aanzienlijk wordt uitgebreid. Voortgaande groei door acquisities is een prioriteit.

Werken bij Rexnord Flattop Europe
Werken bij Rexnord Flattop Europe - logo

Contact informatie

Adres: Einsteinstraat 1
Postcode: 2691 GV
Stad: ‘s-Gravenzande

Meer over Rexnord Flattop Europe

Rexnord Flattop Europe in het kort

Hoofdvestiging
Milwaukee, Wiscosin, USA
Andere vestigingen
Rexnord heeft 81 vestigingen wereldwijd. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in ‘s-Gravenzande.
Medewerkers
+/- 7000 medewerkers wereldwijd
Werkgebied
  • Techniek

Organisatie en activiteiten

Het bedrijf wordt op een gedisciplineerde manier beheerd met het Rexnord Business System (RBS), een op processen gebaseerd raamwerk voor operationele prestaties van wereldklasse en continue verbetering. RBS maakt snelheid, schaalbaarheid en consistentie mogelijk om superieure klanttevredenheid en financiële resultaten te behalen. Door onze RBS-methodologie in te zetten, blijft Rexnord solide en groeiende, wereldwijd concurrerende bedrijven, terwijl acquisities systematisch worden geïntegreerd en nieuwe manieren worden gevonden om te groeien.

Ons Process & Motion Control-platform ontwerpt, produceert, verkoopt en onderhoudt hoogwaardige technische componenten die klanten helpen de productiviteit te verhogen en uitvaltijd te voorkomen. Rexnord-lagers, koppelingen en tandwielen houden de industrie in beweging – van energiecentrales tot mijnactiviteiten. Onze lopende componenten helpen bij het maken van alles, van auto’s tot voedsel. En, Rexnord ruimtevaartproducten zijn overal in het vliegtuig te vinden, van de motor tot het landingsgestel.

Ons waterbeheerplatform biedt wateroplossingen die de volksgezondheid en het milieu helpen beschermen. We ontwerpen, leveren, produceren en verkopen producten die zorgen voor een betere waterkwaliteit, veiligheid, flow control en instandhouding. Rexnord-producten houden het water in ziekenhuizen, scholen, huizen en bedrijven in beweging en zijn te vinden in toepassingen van rijbaan- en dakafwatering tot dammen en waterkracht.

 

Missie

Het doel van Rexnord is om meerdere, wereldwijde strategische platforms in eindmarkten te bouwen met duurzame groeikansen waar we de marktleider zijn of de mogelijkheid hebben om marktleider te worden. Acquisities vormen een cruciaal onderdeel van deze groeifilosofie.

We zoeken naar slimme oplossingen in markten, kanalen en regio’s waar we geloven dat we waarde kunnen toevoegen. Onze sterke balans en aanzienlijke cashflow stellen ons in staat om een ​​breed scala aan kansen na te streven. Sinds 2005 hebben we meer dan $ 2 miljard geïnvesteerd in onze strategie voor fusies en overnames op 5 continenten.

Werken bij Rexnord Flattop Europe

Onze toewijding aan mensen maakt ons een geweldige plek om te werken waar de bijdragen van medewerkers worden aangemoedigd, ondersteund en gewaardeerd.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Rexnord Flattop Europe - logo

Contact informatie

Adres: Einsteinstraat 1
Postcode: 2691 GV
Stad: ‘s-Gravenzande

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel