Royal Talens

Royal Talens is fabrikant van kunstenaarsverf en leverancier van een breed assortiment creatieve materialen. Opgericht in 1899 en nu een toonaangevende speler in de mondiale fine art markt.

logo Royal Talens

Contact informatie

Adres: Sophialaan 46
Postcode: 7311 PD
Stad: Apeldoorn
Website: Royal Talens

Royal Talens

Royal Talens in het kort

Hoofdvestiging
Het hoofdkantoor is gevestigd in Apeldoorn.
Andere vestigingen
Royal Talens is wereldwijd marktleider op het gebied van kunstenaarsbenodigdheden. Onze distributiecentra exporteren naar meer dan 100 verschillende landen. Wij hebben vestigingen in:
 • Zwitserland
 • Frankrijk
 • Polen
 • Spanje
 • Verenigd Koninkrijk
 • Verenigde Staten
 • Denemarken
Kennisgebieden
 • Producent van kunstenaarsverven
 • Leverancier van kunstenaarsbenodigdheden

Organisatie en activiteiten

Wij geloven dat elk mens creatief is. Daarom faciliteren we creativiteit voor iedereen en stimuleren we iedereen om creatief te zijn. Of je nu een ervaren professional bent, een geïnspireerde hobbyist, of pas net op zoek bent naar meer creativiteit in jouw leven. Wij geven je graag de energie om creativiteit te ontdekken en bieden je daar de beste hulpmiddelen voor. Van kleurrijke acryl en prachtige olieverf tot subtiele fineliners en potloden voor kinderen, en alles ertussenin. Royal Talens heeft alles wat je nodig hebt om jouw eigen kunst te creëren.

Missie

Wij willen creatieve expressie mogelijk maken voor iedereen. We doen dit door zoveel mogelijk mensen te stimuleren en faciliteren, ongeacht hun ervaring, leeftijd of land van herkomst.

Visie

Wij geloven dat creatieve expressie het beste in iedereen naar boven haalt. Het heeft de kracht om geest, lichaam en ziel te stimuleren en zou daarom wereldwijd voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Als voorkeursleverancier in de sector voor creatieve kleuren streven we ernaar om dit voor elkaar te krijgen.

Werken bij Royal Talens

We gaan voor de lange termijn en bieden je daarom meteen een arbeidsovereenkomst aan voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Je komt te werken in een dynamische omgeving bij een boeiende internationale organisatie. Je kunt rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een groot aantal vrije dagen, een goede pensioenregeling en veel leuke personeelsactiviteiten!

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

logo Royal Talens

Contact informatie

Adres: Sophialaan 46
Postcode: 7311 PD
Stad: Apeldoorn
Website: Royal Talens

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

  Stuur een bericht

  Optioneel