Sappi

Sappi is een toonaangevend bedrijf in de procestechniek met een sterke reputatie in de papier- en pulpindustrie. Als toegewijde partner voor duurzaamheid en innovatie heeft Sappi zich gevestigd als een wereldleider in het leveren van hoogwaardige papier- en celluloseproducten voor diverse markten wereldwijd.

 

Waarom werken bij Sappi?

  • Innovatieve Duurzaamheid: Sappi heeft zich gecommitteerd aan duurzame productie en investeert continu in milieuvriendelijke technologieën en processen.
  • Wereldwijd Leiderschap: Met meer dan 150 jaar ervaring in de industrie heeft Sappi een wereldwijde invloed en biedt het medewerkers kansen om deel uit te maken van een gevestigde marktleider.
  • Professionele Groei: Sappi waardeert de ontwikkeling van haar medewerkers en biedt uitgebreide training en mogelijkheden voor loopbaangroei.
  • Innovatie en Technologie: Het bedrijf streeft ernaar voorop te lopen in technologische innovatie, wat een inspirerende omgeving biedt voor creatieve denkers en ingenieurs.
  • Positieve Bedrijfscultuur: Sappi heeft een bedrijfscultuur gebaseerd op samenwerking, diversiteit en inclusie, en zet zich in voor het welzijn van haar medewerkers.
Sappi

Contact information

Adres: Commandeurslaan 50
Postcode: 6211 AC
Stad: Maastricht
Land: Nederland
Website: Sappi

Meer over Sappi

Sappi in het kort

Hoofdvestiging Sappi Europe
Brussel
Kennisgebieden
  • Pulp- en papierproductie
  • Duurzaamheid
  • Technologische innovatie
  • Kwaliteitscontrole

Organisatie en activiteiten

Sappi Europe, met hoofdkantoor in Brussel (België), is de toonaangevende Europese producent van gestreken grafisch papier, verpakkingen en speciaal papier met tien fabrieken, 12 verkoopkantoren en 5.500 medewerkers.

Missie

Sappi streeft ernaar een wereldleider te zijn in de productie van hoogwaardige papier- en celluloseproducten, waarbij  duurzaamheid, innovatie en uitmuntendheid in alle activiteiten wordt omarmd. Ze zijn toegewijd aan het creëren van waarde voor klanten, aandeelhouders, medewerkers en de gemeenschappen waarin ze actief zijn. De missie van Sappi is om op verantwoorde wijze te groeien, te innoveren en te inspireren.

Visie
De visie van Sappi is om te blijven groeien en te excelleren in alles wat ze doen, terwijl ze hun medewerkers koesteren als hun meest waardevolle kapitaal.

Werken bij Sappi

Bij Sappi bieden ze meer dan alleen een baan; ze bieden een kans om deel uit te maken van een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat zich inzet voor innovatie, duurzaamheid en groei. De medewerkers zijn de drijvende kracht achter hun succes, en ze koesteren hun professionalisme en toewijding. Als je op zoek bent naar een inspirerende werkomgeving, waar je jouw talenten kunt ontwikkelen en bijdragen aan een duurzame toekomst, dan is Sappi de juiste keuze voor jou. Kom en ontdek de kansen die op jou wachten bij Sappi en word deel van het gepassioneerde team.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.