Saturn Petcare B.V.

Saturn petcare heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van honden- en kattenvoer. Wie nog nooit een product van het merk “saturn” in het winkelschap heeft aangetroffen, zal in eerste instantie verbaasd zijn dat saturn petcare tot de grootste petfoodfabrikanten van Europa behoort. Reden daarvoor is dat we groot en succesvol geworden zijn als fabrikant van huismerkproducten. Deze huismerkproducten leveren wij aan gerenommeerde Duitse en andere internationale handelsketens van de levensmiddelenbranche, daarnaast ook aan discounters en drogisterijen.

werken bij Saturn Petcare B.V. - logo

Contact information

Adres: Stationlaan 1
Postcode: 8051 NC
Stad: Hattem
Land: Nederland
Telefoon: +31384431122

Meer over Saturn Petcare B.V.

Saturn Petcare B.V. in het kort

Hoofdvestiging

Bremen

Andere vestigingen
  • Hattem
  • Vigo, Verenigde Staten
  • Blaufelden, Duitsland
Medewerkers

+/- 225 medewerkers bij saturn petcare in Hattem.

Aantal vestigingen
Dankzij meerdere productielocaties kunnen ze op elk gewenst moment de maximale leveringscapaciteit garanderen. De productiebedrijven zijn IFS-gecertificeerd en voldoen daarmee aan de geldende voorschriften voor de levensmiddelenveiligheid voor menselijke consumptie.

Organisatie en activiteiten

Organisatie en activiteiten

Op het eerste gezicht lijkt de taak van Saturn heel eenvoudig: met de juiste technologische oplossingen moeten de voorstellen voor nieuwe producten van de afdeling R&D optimaal worden omgezet in het productieproces. We maken het onszelf helemaal niet gemakkelijk. Uit ervaring weten we dat de productie van topproducten de hoogste nauwkeurigheid en zorgvuldigheid vereist.

De verwerking van de waardevolle grondstoffen tot een hoogwaardig diervoedingsproduct vereist grote zorgvuldigheid. Daarom begint het kwaliteitsdenken al bij de selectie van de grondstoffen en verpakkingsmaterialen. Met belangrijke aspecten, zoals duurzaam produceren, houden we al rekening voordat we materiaal inkopen en de productie starten.

Door just-in-time-leveringen en een intelligente procesregeling – waarbij we ook onze leveranciers betrekken – kunnen we onnodige belasting van het milieu vermijden en tegelijkertijd onze productkwaliteit verhogen.

In het productontwikkelingscentrum (PEZ) vam Saturn werkt een hoog opgeleid team van levensmiddelenchemici, technologen, voedingswetenschappers en diergeneeskundigen aan de ontwikkeling van innovatieve producten. Dit fundamentele werk is belangrijk om echte product noviteiten op de markt te kunnen brengen. Daaraan heeft Saturn ook haar diepgaande kennis te danken over de eisen aan een verantwoorde diervoeding.

Visie

De kwaliteit moet kloppen, zodat een product zich permanent op de markt staande kan houden. Dat de kwaliteit van de producten van Saturn kloppen, wordt telkens opnieuw bevestigd: door beoordelingen van onafhankelijke consumentenorganisaties, onderzoeken van de “Stiftung Warentest” (Duitse consumentenbond), praktijkverslagen van honden- en kattenfokkers en dolenthousiaste reacties van onze klanten.

De klant staat heel duidelijk centraal bij Saturn in het kwaliteitswerk. Zijn wensen en eisen vormen de centrale speerpunten waar de strategische kwaliteitsmanagement om draait. Dat omvat niet alleen het product en de productie, maar alle ondernemingssectoren.

Bovendien is het een voordeel dat Saturn deel uitmaakt van heristo – the quality group, een holding met onder haar dak verschillende ondernemingen uit de levensmiddelenbranche. Hierdoor kunnen we consequent werken volgens de heristo-normen – dit betekent: werken volgens een centraal geregeld kwaliteits- en informatiesysteem. Door dit concept, dat ook een effectief risicomanagement omvat, zijn we in Duitsland trendsetter. Dit systeem is heel duidelijk gericht op het vermijden van fouten en betrekt externe partners uit de dienstverleningsketen – dus de grondstoffen- en materiaalleveranciers bij het proces- en de dienstenleveranciers.

Werken bij Saturn Petcare B.V.

Hou je van uitdagend werk? Vind je het belangrijk dat producten met zorg en oog voor kwaliteit worden gemaakt? En ben je ook trots als je door de winkel loopt en “tastbare” producten, die jij hebt helpen maken, in de schappen ziet liggen? Wil jij jouw kennis en kunde optimaal gebruiken?  Wil jij iedere dag weer het beste uit jezelf halen en jezelf verder ontwikkelen? Dat kan bij saturn petcare in Hattem!

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij Saturn Petcare B.V. - logo

Contact information

Adres: Stationlaan 1
Postcode: 8051 NC
Stad: Hattem
Land: Nederland
Telefoon: +31384431122

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel