Sonac

Sonac is een toonaangevende producent van betrouwbare, duurzame ingrediënten voor de voedingsmiddelen-, diervoeder- en veevoederindustrie en speciale markten zoals kunstmest, oleochemische en farmaceutische markten over de hele wereld. Op basis van een uniek residuen-naar-grondstoffenconcept verwerken we grondstoffen van dierlijke oorsprong, ontwikkelende eiwitten, mineralen, vetten, gelatines en tal van andere speciale ingrediënten.
werken bij Sonac - logo

Contact information

Adres: Meerenakkerweg 7
Postcode: 5652 AR
Stad: Eindhoven
Land: Nederland
Telefoon: +31402380240
Website: Sonac

Meer over Sonac

Sonac in het kort

Aantal vestigingen
Almere, Burgum, Eindhoven, Enschede, Harlingen, Loenen, Zoon en Vuren
Vestigingen nationaal + internationaal
België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Tsjechische Republiek, Polen, Portugal, Spanje en het Vereningd Koninkrijk

Organisatie en activiteiten

Onze wereld groeit. Naarmate de bevolkingsgroei blijft stijgen en de welvaart toeneemt, neemt ook de vraag naar voedsel, voer en brandstof toe. Traditionele hulpbronnen raken uitgeput en de vraag naar duurzame ingrediënten groeit. Dat is waar we komen – en jij ook.

Als specialisten in het creëren van waarde van grondstoffen van dierlijke oorsprong, heeft Sonac een proactief R & D-programma met betrouwbare processen. Ze begrijpen de aard en de hulpbronnen die het hen biedt en zijn gespecialiseerd in het effectief en met respect voor het milieu en met een goed begrip van de hedendaagse markten gebruiken van deze middelen. Veel internationale producenten vertrouwen al op Sonac voor hoogwaardige ingrediënten. Door u te helpen bij het verbeteren van recepten, technieken en processen, kan Sonac een substantiële waarde toevoegen aan uw bedrijf.

Bij Sonac is het tonen van respect voor het milieu geen optionele extra: het maakt deel uit van hun corebusiness. De innovatieve en gevarieerde toepassing van dierlijke bijproducten plaatst hen bij de pioniers van de wereld in duurzaam ondernemen. Het is een van de vele unieke residuen-naar-hulpbronnenconcepten die worden beheerd door de bredere familie van Darling Ingredients Inc.

In hun productieprocessen besteden ze veel aandacht aan het beperken van de impact op het milieu. Bijvoorbeeld:

– Ze onttrekken en reinigen de lucht uit onze gebouwen en de productieprocessen;
– Het water dat vrijkomt tijdens de processen wordt gezuiverd in biologische afvalwaterzuiveringsinstallaties;
– De energie die ze nodig hebben voor productie komt grotendeels van duurzame biobrandstoffen.

Visie
De natuur een tweede leven geven, is onze tweede natuur. Met de wortels die teruggaan tot de late 19e eeuw, zijn ze geëvolueerd van een klein destructiebedrijf naar ’s werelds toonaangevende innovatieve ontwikkelaar en producent van duurzame organische ingrediënten voor een groeiende bevolking. Hun unieke brede product- en dienstenportfolio is overal ter wereld actief, aangepast voor high-end markten en lokale behoeften. Elke dag leven de toegewijde medewerkers naar wat ze allemaal geloven. Sonac dient de samenleving door de waarde van de natuur te maximaliseren, zodat mensen gezond blijven, huizen warm blijven, kinderen blij blijven, honden en vrachtwagens blijven rennen en boeren kunnen floreren. Niet alleen vandaag, maar als een doorlopende filosofie. Het is het verhaal dat ze elke dag proberen te leven.

Werken bij Sonac

Onze belangrijkste aanwinsten zijn onze medewerkers. Ons inclusieve en diverse team met grote verscheidenheid aan vaardigheden, capaciteiten, ervaringen en perspectieven zijn van cruciaal belang geweest om ons te helpen consistent de beste resultaten te leveren over de hele wereld.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij Sonac - logo

Contact information

Adres: Meerenakkerweg 7
Postcode: 5652 AR Ei
Stad: Eindhoven
Land: Nederland
Telefoon: +31402380240
Website: Sonac

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel