Struyk Verwo Infra

Struyk Verwo Infra is de enige producent van betonnen bestratingsmaterialen met alle drie de productiemethoden onder één dak. Wij beschikken over een uitgekiende mix en spreiding van productielocaties. Onze commercieel specialisten weten zich in contacten met de klant geruggensteund door een krachtige productie- en logistieke organisatie.

logo Struyk Verwo Infra

Contact informatie

Adres: Kanaaldijk 10
Postcode: 6031 MZ
Stad: Nederweert
Telefoonnummer: +31 495 534 815

Meer over Struyk Verwo Infra

Struyk Verwo Infra in het kort

Hoofdvestiging
Nederweert
Andere vestigingen
 • Amsterdam
 • Dordrecht
 • Oosterhout
 • Tiel
 • Tilburg
 • Vlaardingen
 • Westervoort
Kennisgebieden
 • Betonnen bestratingsmaterialen

Organisatie en activiteiten

Struyk Verwo Infra voert met 20.000 actieve artikelen een breed en diep assortiment. Dit is gebaseerd op de dynamiek van nieuwe producten ten gevolge van specifieke, individuele klantwensen en assortimentsoptimalisatie en innovatie product- en conceptontwikkeling. Dagelijks rijden er gemiddeld 45 vrachtwagens om de betonnen bestratingsproducten en prefab elementen tijdig en compleet op elke gewenste eindbestemming te brengen.

Missie

Struyk Verwo Infra is in Nederland marktleider in publieke bestrating. Uit klanttevredenheidonderzoeken komen telkens weer als de sterkste punten van Struyk Verwo Infra naar voren

 • ongeëvenaard productaanbod
 • de serviceverlening
 • de medewerkers

Ook betitelen de meeste relaties Struyk Verwo Infra als de ideale partner voor samenwerking.

Producten, diensten en mensen zijn middelen. Deze dienen het overkoepelend doel van Struyk Verwo Infra: het realiseren van een door klanten gewenst totaal- of eindresultaat. Een verkeersveilige woonwijk of een karaktervol markplein. Dit staat ook expliciet in onze missie.

Visie

Struyk Verwo Infra realiseert als professionele partner passende oplossingen voor een toonaangevende en duurzame inrichting van onze leefomgeving.

Struyk Verwo Infra spreekt de ambitie en commitment uit om optimaal en op unieke wijze in de specifieke behoeftes van onze verschillende ketenpartners te voorzien. Zij benadrukt ook het belang van een gericht en structureel MVO-bedrijfsbeleid.

Werken bij Struyk Verwo Infra

Bij Struyk Verwo Infra vormen drie kernwaarden het kompas voor elke medewerker om concreet bij te dragen aan de bedrijfsdoelstellingen:

 1. Klantgericht
 2. Gericht op mens en milieu
 3. Resultaatgericht

Voor een goed eindresultaat moeten alle drie de kernwaarden in balans zijn. Daarom zijn de kernwaarden op elke locatie en binnen iedere afdeling vertaald naar functiespecifieke doelstellingen en gewenst bijbehorend gedrag.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

logo Struyk Verwo Infra

Contact informatie

Adres: Kanaaldijk 10
Postcode: 6031 MZ
Stad: Nederweert
Telefoonnummer: +31 495 534 815

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

  Stuur een bericht

  Optioneel