Svedex binnendeuren

Svedex is een toonaangevende producent van binnendeuren en binnendeurkozijnen. Aan die positie is vanaf de oprichting in 1954 continu gewerkt. Tot vandaag de dag doet Svedex er alles aan om zo goed mogelijk in te spelen op de wensen en eisen van zowel zakelijke partners als particuliere eindgebruikers.

Werken bij Svedex binnendeuren - logo

Contact informatie

Adres: Svedexweg 21
Postcode: 7051 DN
Stad: Varsseveld
Land: Nederland
Telefoon: +31858771072

Meer over Svedex binnendeuren

Svedex binnendeuren in het kort

Hoofdvestiging Nederland
Varsseveld
Andere vestigingen
  • Nederland
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • België
Medewerkers
+/- 250 medewerkers
Kennisgebieden
Productie en Techniek
Werkgebied
Industrie, Groot- en Detailhandel

Organisatie en activiteiten

Svedex is een toonaangevende producent en leverancier van binnendeuren en binnendeurkozijnen. Het Nederlandse familiebedrijf, met circa 250 medewerkers is in 1954 opgericht en beschikt over drie productielocaties verdeeld over Nederland en Duitsland. Via eigen verkoopkantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk, België en een vertegenwoordiging in overige Europese landen heeft Svedex op de Europese markt een vooraanstaande positie verkregen. Hierbij biedt Svedex een breed productengamma aan van basisproducten tot exclusieve stijldeuren.
Elke medewerker heeft de mogelijkheid om opgeleid te worden als operator. Svedex beschikt inmiddels over een nieuwe geavanceerde ultra moderne productlijnen. Waarbij men via touchscreen de proces-settingen beïnvloedt en daarmee de productielijnen en processen zo efficiënt beheerst

Werken bij Svedex binnendeuren

Expertise, enthousiasme en liefde voor het vak is wat ons al sinds 1954 elke dag drijft om de beste afgelakte deuren te maken. Svedex is hét Nederlandse merk voor afgelakte stijldeuren. Al meer dan 60 jaar maakt Svedex vernieuwende collecties en is dé expert als het gaat om afgelakte stijldeuren. Svedex afgelakte stijldeuren maken het mooier binnen. Stijlen en smaken, wensen en trends worden vertaald naar binnendeuren met karakter.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Svedex binnendeuren - logo

Contact informatie

Adres: Svedexweg 21
Postcode: 7051 DN
Stad: Varsseveld
Land: Nederland
Telefoon: +31858771072

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel