Teva

Het Nederlandse hoofdkantoor van Teva is gevestigd in Haarlem, waar ongeveer 700 medewerkers werkzaam zijn. De vestiging in Haarlem houdt zich bezig met productie en marketing & verkoop van zowel generieke als specialité geneesmiddelen, ziekenhuisproducten en voedingssupplementen. Het is een dynamisch bedrijf met een hechte cultuur waarin diversiteit normaal is. Ze bieden lokaal en internationaal talloze carrièremogelijkheden.

Waarom werken bij Teva?

  • Om gezondheid en welzijn wereldwijd te verbeteren.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden met betrekking tot financiële zekerheid en welzijn.
  • Werkklimmaat waar elke medewerker zich betrokken voelt.
Teva

Contact informatie

Adres: Swensweg 3+ 5
Postcode: 2031 GA
Stad: Haarlem

Meer over Teva

Teva Nederland

Sinds de oprichting van Teva in 1901 gebruiken zorgverleners samen met patiënten en zorgverleners de toegankelijke generieke en innovatieve producten. Vandaag de dag behoort Teva met ongeveer 3.600 producten tot de grootste van alle farmaceutische bedrijven ter wereld. Bijna 200 miljoen mensen in 60 landen profiteren elke dag van een van de kwaliteitsmedicijnen van Teva.

Organisatie en activiteiten

De wereldwijde supply chain van Teva is een van de grootste en meest complexe van alle farmaceutische bedrijven. Ons netwerk van 43.000 werknemers en 70 wereldwijde productielocaties werkt 24 uur per dag.

Missie

De missie van Teva is om een wereldleider te zijn op het gebied van generieke geneesmiddelen en biofarmaceutica en het leven van patiënten over de hele wereld te verbeteren. Al meer dan een eeuw gebruiken zorgverleners, patiënten en mantelzorgers de medicijnen van Teva.

Werken bij Teva

Bij Teva werken ze samen om gezondheid en welzijn wereldwijd te verbeteren. Hun doel is om jou en je familie te helpen het beste uit jezelf te halen – zowel op het werk als thuis.

Bij Teva streven ze naar een werkklimmaat waar elke medewerker zich betrokken voelt, in de wetenschap dat ze een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheidszorg en het welzijn van anderen.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Teva

Contact informatie

Adres: Swensweg 3+ 5
Postcode: 2031 GA
Stad: Haarlem

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel