TKF

Sinds de oprichting in 1930 heeft TKF zich ontwikkeld van een kabelproducent tot een technologisch toonaangevende leverancier van connectivity-oplossingen. Met een breed portfolio kabels, systemen en diensten bieden wij klanten wereldwijd oplossingen voor het creëren van veilige en betrouwbare energie- en dataverbindingen.

Werken bij TKF
Werken bij TKF - logo

Contact informatie

Adres: Spinnerstraat 15
Postcode: 7481 KJ
Stad: Haaksbergen
Telefoonnummer: +31 535 732 255
Website: TKF

Meer over TKF

TKF in het kort

Hoofdvestiging
Haaksbergen
Andere vestigingen
TKF heeft ook een kantoor in Gdánsk, Polen
Kennisgebieden
 • Bouw
 • Energie
 • Infra
 • Duurzame energie
 • Railinfra
 • Industrial Solutions
 • Zware industrie
 • Marine & Offshore
 • Olie, gas & petrochemie
 • Telecom Solutions

Organisatie en activiteiten

Door een gerichte inzet in de marktsegmenten Building, Industrial en Telecom onderscheiden wij ons met gespecialiseerde kennis van toepassingen en oplossingen met een hoge mate van betrouwbaarheid, kwaliteit en service. Technische knowhow en flexibiliteit leiden tot een hoger rendement op de investering voor onze klanten.

We typeren ons door continu te investeren in relaties met klanten, kwaliteit en aanvullende diensten, wat leidt tot duurzame kabeloplossingen en langdurige en succesvolle relaties. We werken nauw samen met partners, klanten, leveranciers en eindgebruikers en denken graag mee in het proces. De consultancy en projectimplementatie bieden oplossingen op maat met respect voor mens en milieu. Met onze MVO-certificering meten en verbeteren we continu hun prestaties op dat gebied.

Werken bij TKF

Voor de vereiste aandacht voor MVO stelt TKF de benodigde capaciteit en middelen ter beschikking. Medewerkers volgen opleidingen en trainingen, zodat zij binnen hun eigen verantwoordelijkheidsgebied de juiste bijdrage kunnen leveren.

Om TKF-medewerkers nog bewuster te maken van hun bijdrage aan de maatschappij, heeft TKF de MVO prestatieladder in het leven geroepen. Zo zijn TKF-processen transparanter en worden besparingen op grondstoffen en energie inzichtelijker.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij TKF - logo

Contact informatie

Adres: Spinnerstraat 15
Postcode: 7481 KJ
Stad: Haaksbergen
Telefoonnummer: +31 535 732 255
Website: TKF

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

  Stuur een bericht

  Optioneel