Van Geloven

Sinds de jaren zestig is Van Geloven marktleider in diepvriessnacks. Van Geloven biedt klanten een uitgekiend assortiment lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten met een goed rendement. Onder het assortiment vallen twaalf sterke merken. Onze vertrouwde snacktoppers – zoals de Mora KipKorn, De Bourgondiër draadjesvlees kroket, de Van Dobben rundvlees croquet, de Souflesse kaassoufflé, de Ad van Geloven kroket, de Van Lieshout frikandel, de Laan bamihap, de Willie Dokter gehaktbal, de saté van Hebro, de Welten Bami Oriëntal en de Kwekkeboom kroket – zijn favoriet in de markt.

Werken bij Van Geloven - logo

Contact informatie

Adres: Kraaivenstraat 1
Postcode: 5048 AB
Stad: Tilburg
Telefoonnummer: +31 134 640 680
Website: Van Geloven

Meer over Van Geloven

Van Geloven in het kort

Hoofdvestiging
Tilburg
Andere vestigingen
 • Maastricht
 • Helmond
 • Mol (België)
 • Oostzaan
 • Wijk bij Duurstede
 • Cuijck
Medewerkers
Meer dan 1259 medewerkers. Daarvan zijn:
 • 519 vrouw
 • 740 man
 • 965 in dienst met een contract
 • 271 flexwerker
 • 23 ad interim
Kennisgebieden
 • Voedingsmiddelenindustrie

Organisatie en activiteiten

Het begon begin jaren zestig in Tilburg toen Ad van Geloven de vele mogelijkheden ontdekte van vlees. Zijn grootste doorbraak was de introductie van de kroket in 1969.

Van Geloven zoekt door de jaren heen uiteindelijk alleen samenwerking met merken en fabrikanten die de beste willen zijn in wat ze doen, waardoor het in alle categorieën de beste snacks maakt: de heerlijke saté van Hebro (overname 1992), de Nasi- en Bamisnacks van Welten (overname 1993) de frikandellen van Van Lieshout (overname 2002), de beste draadjesvleeskroketten en bitterballen van Van Geloven en de bijzondere uitvindingen van Mora (overname 2006).

In 2008 lanceerde Van Geloven het merk De Bourgondiër waaronder sindsdien de lekkerste kroketten en bitterballen vermarkt worden. Allemaal merken die waarden als kwaliteit, rendement, innovatie en partnership hoog in het vaandel hebben staan.

Sinds de jaren zestig is Van Geloven marktleider in diepvriessnacks en heeft inmiddels een omzet van 195 miljoen euro, verdeeld over retail Nederland en België, Foodservice in Nederland en België en export.

Om onze medewerkers duurzaam inzetbaar te houden, is Van Geloven voortdurend op zoek naar ontwikkelingen die hier een positieve bijdrage aan leveren. Aangezien het bedrijf met veel fysieke (productie)arbeid te maken heeft, is deze aandacht vooral van belang binnen de thema’s veiligheid en gezondheid.

Voor wat betreft gezondheid ligt de verantwoordelijkheid in eerste instantie bij de medewerkers, denk aan goede voeding en voldoende bewegen. Het is aan hen om hun eigen verzuim in de gaten te houden en maatregelen te nemen om gezondheidsproblemen te voorkomen.

Op de werkplek is het aan het bedrijf om hier scherp op te zijn. Het inzetten van ergonomische hulpmiddelen, hef- en tiltrainingen, het inschakelen van een fysiotherapeut, een bedrijfsarts, een actief arbobeleid en veel aandacht voor veiligheid moeten klachten zo veel mogelijk voorkomen.

Missie

Mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks: dat is onze missie. We willen de favoriete snackspecialist zijn en blijven van consument en professional. Lekker, betrouwbaar, bereikbaar en betaalbaar. Thuis en buitenshuis. We zijn trots op onze producten en dat merkt u aan alles. Tegelijkertijd houden we van eenvoud en pragmatisme: gewoon doen, met beide benen op de grond en beloftes waarmaken. Zo blijven we slagvaardig, snel en efficiënt.

Visie

We nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van mens, milieu en maatschappij. Met concrete verbeterpunten zetten we stappen op het gebied van gezondheid, duurzame inzet van medewerkers, veiligheid, transparantie, herkomst van ingrediënten, energieverbruik en maatschappelijke betrokkenheid. Zo verminderden we de afgelopen jaren bijvoorbeeld het zout- en verzadigd vetgehalte in onze producten en droegen we actief bij aan het platform ‘Verantwoord frituren’ in de cafetariabranche. Lekker snacken betekent tenslotte ook verantwoord snacken!

Werken bij Van Geloven

Van Geloven is al meer dan 50 jaar een gezellig en Bourgondisch bedrijf. Wij zijn trotse marktleider op het gebied van snacks in de Benelux en onderdeel van McCain. Over de verschillende locaties verspreid bouwen wij met zo’n 1500 collega’s samen aan een sterk groeiende organisatie. Dit doen wij met passie voor snacks en in een veilige en informele sfeer. En gelukkig is er naast werken ook tijd voor verschillende soorten activiteiten of een heerlijke snack!

70% van alle verkochte snacks in Nederland wordt geproduceerd in een van onze zes fabrieken. Dan is het best logisch dat wij altijd op zoek zijn naar nieuwe collega’s om dit te kunnen blijven waarmaken!

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Van Geloven - logo

Contact informatie

Adres: Kraaivenstraat 1
Postcode: 5048 AB
Stad: Tilburg
Telefoonnummer: +31 134 640 680
Website: Van Geloven

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

  Stuur een bericht

  Optioneel