Venilia Decor

Ben jij op zoek naar een baan waarin je jouw passie voor interieurdecoratie kunt combineren met uitdagende projecten, een inspirerende werkomgeving en volop groeimogelijkheden? Overweeg dan om bij Venilia Decor aan de slag te gaan en maak deel uit van een team dat streeft naar perfectie in elk interieur.

 

Waarom werken bij Venilia Decor?

  • Uitmuntende kwaliteit: Bij Venilia Decor staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bedrijf biedt producten van topkwaliteit die jarenlang meegaan en klanten keer op keer tevreden stellen.
  • Innovatieve producten: Venilia Decor loopt voorop als het gaat om trends en ontwikkelingen op het gebied van decoratieve interieuroplossingen. Hierdoor ben je altijd bezig met vernieuwende producten die aansluiten bij de wensen van de klant.
  • Werksfeer: Bij Venilia Decor heerst er een prettige werksfeer waarin teamwork, open communicatie en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.
  • Groei- en ontwikkelingsmogelijkheden: Venilia Decor biedt volop mogelijkheden om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. Of je net start in de branche of al de nodige ervaring hebt, er zijn diverse doorgroeimogelijkheden en opleidingstrajecten beschikbaar.
Venilia Decor

Contact information

Adres: Verzetslaan 20
Postcode: 7548 EN
Stad: Enschede
Land: Nederland
Website: Venilia Decor

Meer over Venilia Decor

Venilia Decor in het kort

Hoofdkantoor Venilia Decor
Enschede
Kennisgebieden
  • Productontwikkeling
  • Materialenkennis
  • Montage en installatie
  • Trends en innovatie

Organisatie en activiteiten

Venilia Decor (officieel schrijf je Vénilia Décor) produceert een assortiment hoogwaardige zelfklevende decoratieve laminaten zoals statische raamfolie, zelfklevende raamfolie en decoratieve zelfklevende folie op de productielocatie in Nederland.

Missie

De missie van Venilia Decor is om klanten te voorzien van hoogwaardige producten en uitstekende service, waarbij vakmanschap, kwaliteit en oog voor detail centraal staan.

Visie
De visie van Venilia Decor is om mensen te inspireren met hoogwaardige, esthetisch verantwoorde interieuroplossingen die bijdragen aan het creëren van leefomgevingen waarin mensen zich thuis voelen. Het bedrijf streeft ernaar om continu te innoveren en voorop te lopen in de branche, zodat klanten altijd kunnen rekenen op de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Werken bij Venilia Decor

Venilia Decor is altijd op zoek naar gedreven vakmensen die passie hebben voor interieurdecoratie. Bij dit bedrijf krijg je de kans om jouw talenten ten volle te benutten en een bijdrage te leveren aan het creëren van unieke, stijlvolle interieurs.

Als medewerker bij Venilia Decor maak je deel uit van een team van professionals die zich dagelijks inzetten om klanten te voorzien van de beste decoratieve oplossingen. Het bedrijf biedt een inspirerende werkomgeving waarin vakmanschap, creativiteit en innovatie centraal staan.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.