Vergeer Holland

Vergeer Holland is een toonaangevend, klantgericht familiebedrijf. Flexibel en dynamisch, is Vergeer Holland gericht op voortdurende verbetering en op het voorzien van elk marktsegment van maatschappelijk verantwoorde, hoogwaardige producten.

We hebben veel aandacht besteed aan de behoeften van onze klanten. Elke klant heeft zijn eigen voorkeuren en Vergeer werkt er hard aan om aan al hun wensen te voldoen. We bieden onze klanten een snelle en flexibele service. We zijn ook actief betrokken bij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Werken bij Vergeer - logo

Contact information

Adres: Golf van Biskaje 1
Postcode: 3446 CS
Stad: Woerden
Land: Nederland

Meer over Vergeer Holland

Vergeer Holland in het kort

Aantal medewerkers nationaal
Vergeer heeft meer dan 550 medewerkers in dienst die alle kazen voorbereiden en verpakken in het dorp Reeuwijk, in Zuid-Holland, in de buurt van Gouda.
Vestigingen nationaal + internationaal:
Europa, Azië, Canada, Midden-Oosten en Zuidelijk Afrika.
Vestigingen nationaal + internationaal
Europa, Azië, Canada, Midden-Oosten en Zuidelijk Afrika.

Organisatie en activiteiten

Sinds 1934 maken we gewone kaas special. Het familiebedrijf is uitgegroeid tot een van de grootste en meest innovatieve kaasleveranciers ter wereld.
Het begon allemaal in het begin van de 17e eeuw. Dirk Vergeer verkocht handgemaakte kaas geproduceerd door zijn ouders. Woord verspreidde zich snel voorbij Reeuwijk en kopers kwamen uit zover als de provincie Limburg en de Achterhoek op zoek naar Vergeer-kaas.

De kaasproductie stagneerde tijdens de Tweede Wereldoorlog, maar in 1945 herstartte het bedrijf de productie op volle toeren. Het bedrijf zou in de fabriek gemaakte kaas kopen en rijpen en verwerken voordat het op verschillende distributiepunten wordt verkocht.

De toename van zelfbedieningswinkels in de jaren zestig leidde tot een groeiende vraag naar verpakte kaas. Vergeer investeerde in deze groeiende markt door faciliteiten en machines aan te schaffen om aan de vraag te voldoen. Het bedrijf breidde ook zijn selectie uit met voorverpakte plakjes en geraspte kaas.

Het gehele proces van inkopen, rijpen, in plakken snijden, raspen, verpakken en distribueren voldoet aan de hoogste kwaliteits- en hygiënevoorschriften. We beschikken over alle vereiste certificeringen, zoals BRC, IFS, SKAL en HALAL. Maar kwaliteit betekent zoveel meer voor ons: het is een continu proces van innovatie en verbetering. We evalueren voortdurend onze eigen prestaties en blijven de lat hoger leggen.

Werken bij Vergeer Holland

Werken bij Vergeer Holland is werken bij een toonaangevend, flexibel en klantgericht familiebedrijf. We leveren diverse soorten kaas in tal van variëteiten en verpakkingen. Onder ons eigen merk en zeker ook als private label. We opereren in 30 geografische markten en zijn actief in verschillende marktsegmenten; van retail tot foodservice en van kaas verwerkende industrie tot groothandel en kaasspeciaalzaak. Onderscheidend is het vermogen van Vergeer Holland om mee te denken met de klant en snel in te spelen op de wensen van de klant.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Vergeer - logo

Contact information

Adres: Golf van Biskaje 1
Postcode: 3446 CS
Stad: Woerden
Land: Nederland

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel