Vogelaar Vredehof

Hardfruit. De lekkerste snack voor onderweg. Bomvol vezels en vitaminen. Zoet of zuur. Knapperig, sappig, vol aroma. Uit het vuistje, of om te bakken of stoven. In de granola, op je boterham. Heet als de bliksem of verkoelend in een salade. Zoete verleider als toetje of hartig op de kaasplank. Appel of peer, probeer het allemaal. Appels met peren vergelijken is het lekkerste dat er is!

Werken bij Vogelaar Vredehof - logo

Contact informatie

Adres: Polderdijk 2
Postcode: 4157 JE
Stad: Enspijk
Website: Vogelaar

Meer over Vogelaar Vredehof

Vogelaar Vredehof in het kort

Hoofdvestiging Nederland

De hoofdvestiging staat in Krabbendijke, midden in hét fruitteeltgebied van Zuidwest-Nederland, strategisch gelegen tussen de havens van Rotterdam, Antwerpen en Vlissingen.

Andere vestigingen
 • Enspijk
 • Freigne (Frankrijk)
 • Juromenha (Portugal)
Medewerkers
Vogelaar Vredehof heeft veel partners in binnen en buitenland. Zo wordt in Nederland nauw samengewerkt met ongeveer 150 fruittelers uit voornamelijk Zeeland en de Betuwe. Samen produceren die 100 miljoen kilo appels en peren op ongeveer 2500 hectare. Door korte lijnen met de telers kunnen ze snel reageren op actuele marktomstandigheden en extra vraag. In het Noordelijk halfrond seizoen werken ze veel samen met producenten uit België, Frankrijk en Italië. In het zuidelijk halfrond seizoen zijn dat Nieuw-Zeeland, Chili en Zuid-Afrika. Ook biologische telers zijn onderdeel van het Vogelaar netwerk.
Kennisgebied
 • Fruitteelt

Organisatie en activiteiten

Al in 1932 startten de broers Theodoor en Leendert Vogelaar de cultuuronderneming Vredehof. Na de Tweede Wereldoorlog specialiseerden zij zich in hardfruit en plantten het hele bedrijf in met appel- en perenbomen. Eind jaren zestig werden de eerste contacten met de supermarkt gelegd en sindsdien is het bedrijf gestaag gegroeid.

De handel-, verpakkings- en distributieactiviteiten zijn in de loop van de jaren sterk uitgebreid en over de hele wereld worden klanten bediend door Vogelaar. De wortels in de boomgaard maken Vogelaar een deskundige en betrouwbare partner. Daarnaast zijn ook inkoop en marketing de laatste jaren een grote toegevoegde waarde gebleken voor onze klanten.

Door een speciaal traject van voorrijpen zijn we in staat om ook eetrijpe producten te leveren. Verder houden we indien gewenst de keten gekoeld van oorsprong tot aflevering.

De kernwaarden van Vogelaar Vredehof zijn:

 • Deskundig: betrouwbaar, no-nonsense en expertise. We weten wat we doen en laten dat ook zien, zonder het ingewikkeld te maken. Dat gaat over producten en diensten, maar ook over de manier van samenwerken bijvoorbeeld.
 • Servicegericht: betrokken, flexibel en meedenkend. Servicegericht is niet alleen gericht op klanten, maar ook tussen medewerkers onderling en in samenwerking met andere partners in de markt.
 • Energiek: enthousiast, gedreven en motiverend. In woord en in gedrag, in communicatie en in samenwerking.
 • Vernieuwend: verrassend, open-minded en inventief zijn begrippen die Vogelaar Vredehof vindt passen bij vernieuwend. Op het gebied van marketing, product en verpakking, maar ook als het gaat om alledaagse problemen die een vernieuwende oplossing nodig hebben.
 • Toonaangevend: zelfverzekerd, proactief en topkwaliteit.
Missie
Appels en peren zijn lekkere cadeautjes van de natuur. Vogelaar Vredehof is hier dankbaar voor. Daarom maken ze steeds zorgvuldige afwegingen om zo te proberen een positieve bijdrage te leveren aan mens en milieu, of de impact van ons bedrijf op het milieu te verkleinen
Visie

“LEKKER HARDFRUIT VOOR ELK MOMENT”

Dat is de visie van Vogelaar Vredehof. Daarom zorgen we samen met onze klanten en leveranciers dat we elke dag samen de beste in hardfruit zijn. Klanten en partners kunnen erop rekenen dat Vogelaar Vredehof elk dag klaar staat om topkwaliteit te leveren.

Werken bij Vogelaar Vredehof

Vogelaar heeft een hecht team van medewerkers. Ieder met z’n eigen expertise maar verbonden door bevlogenheid. Deskundigheid en flexibiliteit zijn vanzelfsprekend, aangevuld met veel enthousiasme en een open mind.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Vogelaar Vredehof - logo

Contact informatie

Adres: Polderdijk 2
Postcode: 4157 JE
Stad: Enspijk
Website: Vogelaar

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

  Stuur een bericht

  Optioneel