Vreugdenhill Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods produceert melkpoeders van verse koemelk als ingrediënt voor kindervoeding, voor consumenten om lekker melk uit een glas te drinken, én als ingrediënt voor levensmiddelen zoals chocolade, ijs, zuivelproducten, koek en culinaire toepassingen.

Nu al exporteren we onze melkpoeder naar 130 landen. Wij willen de beste kwaliteit melkpoeder leveren en tegelijkertijd in 2029 klimaatneutraal produceren. Onze ambities staan de sfeer niet in de weg. Want waar je ook rondloopt, overal proef je de prettige en informele werksfeer. Dat zie je ook terug in sportieve activiteiten naast het werk waar je aan mee kunt doen. Zin in een nieuwe uitdaging? Bekijk hier onze vacatures

Werken bij Vreugdenhil Dairy Foods - logo

Contact informatie

Adres: Timorstraat 22
Postcode: 4202 MA
Stad: Gorinchem
Land: Nederland

Meer over Vreugdenhil Dairy Foods

Vreugdenhil Dairy Foods in het kort

Hoofdvestiging
Gorinchem
Andere vestigingen
 • Barneveld
 • Nijkerk
 • Scharsterbrug
Medewerkers
Vreugdenhil wil een plek zijn waar onze 400 medewerkers genieten van hun werk in een goede gezondheid, en zo bijdragen aan het succes van ons bedrijf. We willen ons blijven ontwikkelen en verbeteren, op individueel niveau en als bedrijf. Zodat alles iedere keer weer een stap beter gaat.
Kennisgebieden
 • Voedingsmiddelenindustrie (zuivel)

Organisatie en activiteiten

Het onafhankelijk onderzoek naar de het economisch belang is uitgevoerd door EY. De belangrijkste resultaten uit het onderzoek:

 • Nederland is het meest actieve zuivelland van de EU. De productiewaarde van de Nederlandse zuivelindustrie was afgelopen jaar goed voor 6,6 miljard euro.
 • De zuivelsector zorgt voor 45.000 directe voltijdbanen.
 • De Nederlandse zuivelindustrie loopt internationaal voorop als het gaat om efficiënte en duurzame technieken. Zo is de CO2-uitstoot per liter melk in Nederland twee keer zo laag als elders in de wereld.
 • De Nederlandse zuivel kan een belangrijke rol spelen in het behalen van de Sustainable Development Goal’s (SDG’s).
 • Zuivelproducten zijn essentieel voor het terugdringen van de armoede in de wereld en voor het verbeteren van de voedselzekerheid.
 • De Nederlandse zuivelsector behoort tot de wereldtop als het gaat om innovatiekracht en het ontwikkelen van nieuwe kennis. Met die kennis kan de sector een belangrijke bijdrage leveren in het efficiënter en duurzamer inrichten van de wereldwijde voedselproductie.
Missie

Wereldwijd stijgt de vraag naar gezonde voeding. Als Nederlandse producent van melkpoeder spelen ze hierop in door het beste van melk te leveren. De hoge kwaliteit van Nederlandse melk en de jarenlange ervaring maken dat zij het verschil kunnen maken voor miljoenen consumenten wereldwijd, elke dag opnieuw. Het is meer dan een missie: het is de roeping.
“Vreugdenhil brings you the best of milk”

Visie
In hun meerjarenstrategie Marathon ’22 spreken ze hun ambitie uit wat betreft duurzame energie: in 2029 wil Vreugdenhil klimaatneutraal produceren. Een grote uitdaging, maar door voorop te lopen blijven ze competitief en verkleinen ze hun impact op het milieu. En hiermee sluit Vreugdenhil aan bij de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

Werken bij Vreugdenhil Dairy Foods

Werken bij Vreugdenhil Dairy Foods betekent je talenten inzetten voor een groeiend productiebedrijf, dat wereldwijd actief is. Een Great Place To Work kent voor ons 3 P’s: Plezier, Persoonlijke Ontwikkeling en Prestaties. Vreugdenhil is een plek waar bijna 500 medewerkers genieten van hun werk in een goede gezondheid en zo bijdragen aan het succes van ons bedrijf.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Vreugdenhil Dairy Foods - logo

Contact informatie

Adres: Timorstraat 22
Postcode: 4202 MA
Stad: Gorinchem
Land: Nederland

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

  Stuur een bericht

  Optioneel