Wienerberger

Als marktleider zien we het bij Wienerberger als onze taak om voorop te lopen in de ontwikkeling van en de omgang met keramische bouw- en bestratingsmaterialen. We zijn de enige producent die de volledige keramische buitenschil en bestrating levert.

Werken bij Wienerberger - logo

Contact informatie

Adres: Hogeweg 95
Postcode: 5301 LK
Stad: Zaltbommel
Website: Wienerberger

Meer over Wienerberger

Wienerberger in het kort

Hoofdvestiging
Zaltbommel
Andere vestigingen
In Nederland heeft Wienerberger 19 fabrieken.
Medewerkers
+/- 1000 medewerkers in Nederland en bijna 17.000 medewerkers wereldwijd
Kennisgebieden
  • Keramische bouw- en bestratingsmaterialen

Organisatie en activiteiten

Wienerberger is trots op een lange historie in duurzaam ondernemen. Van klei tot eindproduct, van bouwen tot wonen, van hergebruik tot recycling. Wij werken met aandacht voor milieu, medewerkers en maatschappij.

Onze keramische producten zijn duurzaam, al vanaf het prille begin. De klei winnen we uit Nederlandse rivieren en fabriceren we lokaal tot volwaardige bouwstenen met een lange levensduur. Onze bakstenen en keramische dakpannen vormen al eeuwenlang duurzame bouwmaterialen. In de monumentale panden van weleer en de moderne architectuur van morgen. Duurzaamheid is vooral een kwestie van doen. Samen met klanten en medewerkers bouwen we slimmer voor meer comfort, een lagere energierekening en zo min mogelijk impact op het milieu.

Kleiwinning in Nederland geeft nieuwe natuur, waardoor nieuwe recreatiegebieden ontstaan, voorkomt overstromingen én is de grondstof voor duurzame keramische bouwmaterialen zoals metselbakstenen, straatbakstenen en keramische dakpannen.

Klei is een hernieuwbare grondstof. Dit betekent dat we klei kunnen winnen, zonder dat het op raakt. Als we de klei niet afgraven, neemt op den duur de kans op overstromingen toe. Kleiwinning voorkomt dus overstromingen én door kleiwinning ontstaat een toename van natuur en biodiversiteit.

Missie

Onze missie is het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met onze bouwmateriaal- en infrastructuuroplossingen.

Ons doel is om de waarde van het bedrijf te verhogen in overeenstemming met ecologische, sociale en economische principes.

Dag in, dag uit stellen onze medewerkers alles in het werk om onze visie te realiseren door hun inzet en hun professionele aanpak.

Onze uitstekende samenwerking is gebaseerd op een stevig gewortelde bedrijfscultuur, die wordt gekenmerkt door gedeelde waarden en de basis vormt voor onze organisatie.​

Visie
Wij willen de meest prestigieuze fabrikant van bouwmaterialen en infrastructuuroplossingen zijn en de favoriete werkgever in onze markten. ​

Werken bij Wienerberger

Werk waar je trots op bent en dat je met plezier doet: daar gaan we voor bij Wienerberger. Wienerberger is wereldwijd de grootste producent van keramische bouw- en bestratingsmaterialen: gevelbakstenen, binnenmuurstenen, raamdorpels, straatbakstenen en dakpannen. In totaal werken we met 1.000 collega’s aan de mooiste keramische producten. Samen zijn wij Wienerberger.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

Werken bij Wienerberger - logo

Contact informatie

Adres: Hogeweg 95
Postcode: 5301 LK
Stad: Zaltbommel
Website: Wienerberger

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel