Wittenburg Group

De Wittenburg Group is een door een familie gerund ontwerper en samensteller van veeleisende oplossingen op basis van polymeerverbindingen. Onze flexibiliteit en bereidheid om aan te passen aan de behoeften van de consument, onze medische bereidingsinfrastructuur, ons vermogen om complexe en uit meerdere componenten bestaande kunststoffen te produceren, onze onafhankelijkheid van elke leverancier van grondstoffen en de klantenondersteuning zijn de belangrijkste troeven van de Wittenburg Group.

werken bij Wittenburg Group - logo

Contact information

Adres: Productieweg 12
Postcode: 3899 AK
Stad: Zeewolde
Land: Nederland

Meer over Wittenburg Group

Wittenberg Group in het kort

Kennisgebieden
Op dit moment bestaat de Wittenburg Groep uit drie bereidingsbedrijven:
 • Wittenburg BV
  een producent van hoogwaardige en innovatieve thermoplastische elastomeren.
 • Witcom Engineering Plastics
  gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van technisch hoogwaardige kunststof.
 • Xunfeng in Zhuhai (China)
  gebruikt beproefde internationale technologie en kwaliteitssystemen om de Aziatisch-Pacifische markt te ondersteunen met medisch compatibele polymeerverbindingen.
werken bij Wittenburg Group

Organisatie en activiteiten

Bij de Wittenburg Group zijn we trots op onze compounds en zijn we zeer tevreden over het elke dag beter maken van de producten. Hoewel we trots zijn op onze geavanceerde medische en technische medische verbindingen, begrijpen en zijn we ons bewust van de impact van goedkoop en eenvoudig plastic afval in onze omgeving en zo veel oceanen en dieren in het wild. Daarom neemt de Wittenburg Group elke dag acties, groot en klein, om onze ecologische en ecologische voetafdruk te verkleinen en plastic afval te verminderen.
Momenteel werkt de Wittenburg Group volgens de ISO 14001-norm kwaliteitsnorm, terwijl onze locatie Wittenburg in Zeewolde ISO 14001: 2015 gecertificeerd is.

De Wittenburg Groep omarmt onze zeer technische en medische verbindingen, maar we veroordelen voor eenmalig gebruik ‘eenvoudig’ plastic.

De Wittenburg Group heeft de flexibiliteit om klanten over de hele wereld te ondersteunen met toegewijde verbindingen in batchgroottes van 10 kg tot volle containerladingen.

Wittenburg begon in 1912 met de productie in Bussum. In de jaren zestig werd een nieuwe klasse rubbermaterialen ontwikkeld, die spuitgietbare rubbers of thermoplastische elastomeren (TPE) werden genoemd. In de afgelopen decennia heeft Wittenburg een enorme groei gezien in de vraag naar TPE-producten die worden gebruikt in gereguleerde toepassingen zoals medische apparaten.

Witcom werd in april 2004 opgericht als onderdeel van de Wittenburg Group met het hoofdkantoor in Zeewolde, Nederland, om aan de behoefte van onze klanten te voldoen voor kleine hoeveelheden maar veeleisende speciale Engineering Plastic compounds.

Missie
Xunfeng heeft de ambitie om producten en diensten van de hoogste kwaliteit aan onze klanten te leveren. De kwaliteitsbeheersystemen vormen de basis voor de voortdurende verbetering van de processen, innovaties, producten, diensten, veiligheid voor mens en planeet. Voor onze klanten verzekeren de kwaliteitssystemen het ontwerp en de levering van producten die voldoen aan de eisen van de medische, farmaceutische, drinkwatercontact- en voedingscontactindustrie.
Visie
Momenteel vernieuwen we onze bedrijfswagens, introduceren we 100% EV en plug-ins voor hybride activiteiten in onze vloot. We bieden ook de mogelijkheid om elektrische auto’s op te laden in onze Witcom- en Wittenburg-locaties.

Werken bij Wittenburg Group

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij Wittenburg Group - logo

Contact information

Adres: Productieweg 12
Postcode: 3899 AK
Stad: Zeewolde
Land: Nederland

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

  Stuur een bericht

  Optioneel