Factsheet

Kernactiviteiten:
WILA buigtechnologie is te vinden in tal van dagelijks gebruikte producten. De metalen constructies in bijvoorbeeld liften, keukens en roltrappen zijn 'Touched by WILA'. Ze krijgen hun juiste vorm en hoogwaardige afwerking met innovatief WILA kantpersgereedschap, dat het hoogste haalbare niveau in productiviteit en kwaliteit mogelijk maakt. Aan de basis hiervan liggen de kenmerkende WILA-waarden: Nauwkeurigheid • Duurzaamheid • Flexibiliteit • Snelheid • Veiligheid
Hoofdvestiging Nederland:
De hoofdvestiging is gevestigd in Lochem.
Aantal medewerkers nationaal:
WILA telt 250 man personeel met eigen R&D, productie en wereldwijde verkooporganisatie in Nederland, de VS en China.
Bedrijfsfilm:

Informatie

Organisatie en activiteiten:
Al ruim 80 jaar ontwikkelt en produceert WILA wereldwijd high-end kantpers klemsystemen en gereedschappen voor kantpers bouwers en gebruikers. Het doel is het voortdurend ontwikkelen en produceren van deze gereedschappen die de productiviteit en kwaliteit van het buigproces verhogen. Om dit te kunnen realiseren werken ze wereldwijd samen met de belangrijkste kantpers bouwers, waardoor er continu geïnvesteerd kan worden in de nieuwste buigtechnologieën. Het eindresultaat hiervan komt tot uiting in hun hoogwaardige producten. Deze kwaliteit is terug te vinden in alle facetten van de organisatie waardoor er continu geïnvesteerd kan worden in de nieuwste buigtechnologieën. WILA telt 250 man personeel met eigen R&D, productie en wereldwijde verkooporganisatie in Nederland, de VS en China.
Missie:
De kernactiviteiten van Wila zijn gericht op één missie: het bereiken van maximale productiviteit. Om dit te kunnen realiseren, investeren ze volop in de nieuwste buigtechnologieën en innovaties met als eindresultaat kwalitatief hoogwaardige producten. Deze innovaties zorgen ervoor dat de productiviteit naar een hoger niveau wordt getild!
Visie:
De kwaliteit van WILA is terug te vinden in alle facetten van de organisatie. Het eindresultaat hiervan komt tot uiting in de hoogwaardige producten, ontworpen met als doel de productiviteit te maximaliseren (Press Brake Productivity!). Om blijvend toegevoegde waarde te realiseren investeert WILA volop in R&D, moderne productieprocessen en haar dienstverlening. Met deze drie disciplines onder één dak, kan WILA snel inspelen op nieuwe marktontwikkelingen en specifieke klantvragen. Praktijkervaringen kunnen worden gesimuleerd om zodoende snel en adequaat oplossingen aan te dragen. WILA beschikt over een professionele Kwaliteitsafdeling met geautomatiseerde meetstations in geconditioneerde ruimtes zodat productspecificaties 100% gegarandeerd zijn.
Bedrijfsfilm:

Adresgegevens

Adres:Goorseweg 7
Postcode:7241 DB
Stad:LOCHEM
Land:NL
Telefoon:+31573748999
Website:WILA Lochem

Deel dit bedrijf