WILA Lochem

WILA buigtechnologie is te vinden in tal van dagelijks gebruikte producten. De metalen constructies in bijvoorbeeld liften, keukens en roltrappen zijn ‘Touched by WILA’. Ze krijgen hun juiste vorm en hoogwaardige afwerking met innovatief WILA kantpersgereedschap, dat het hoogste haalbare niveau in productiviteit en kwaliteit mogelijk maakt. Aan de basis hiervan liggen de kenmerkende WILA-waarden: Nauwkeurigheid • Duurzaamheid • Flexibiliteit • Snelheid • Veiligheid

werken bij WILA Lochem - logo

Contact informatie

Adres: Goorseweg 7
Postcode: 7241 DB
Stad: Lochem
Land: Nederland
Telefoon: +31573748999
Website: WILA Lochem

Meer over WILA Lochem

WILA Lochem in het kort

Hoofdvestiging Nederland
De hoofdvestiging is gevestigd in Lochem.
Aantal medewerkers nationaal
WILA telt 250 man personeel met eigen R&D, productie en wereldwijde verkooporganisatie in Nederland, de VS en China.

Organisatie en activiteiten

Organisatie en activiteiten
Al ruim 80 jaar ontwikkelt en produceert WILA wereldwijd high-end kantpers klemsystemen en gereedschappen voor kantpers bouwers en gebruikers. Het doel is het voortdurend ontwikkelen en produceren van deze gereedschappen die de productiviteit en kwaliteit van het buigproces verhogen. Om dit te kunnen realiseren werken ze wereldwijd samen met de belangrijkste kantpers bouwers, waardoor er continu geïnvesteerd kan worden in de nieuwste buigtechnologieën. Het eindresultaat hiervan komt tot uiting in hun hoogwaardige producten. Deze kwaliteit is terug te vinden in alle facetten van de organisatie waardoor er continu geïnvesteerd kan worden in de nieuwste buigtechnologieën. WILA telt 250 man personeel met eigen R&D, productie en wereldwijde verkooporganisatie in Nederland, de VS en China.
Missie
De kernactiviteiten van Wila zijn gericht op één missie: het bereiken van maximale productiviteit. Om dit te kunnen realiseren, investeren ze volop in de nieuwste buigtechnologieën en innovaties met als eindresultaat kwalitatief hoogwaardige producten. Deze innovaties zorgen ervoor dat de productiviteit naar een hoger niveau wordt getild!
Visie
De kwaliteit van WILA is terug te vinden in alle facetten van de organisatie. Het eindresultaat hiervan komt tot uiting in de hoogwaardige producten, ontworpen met als doel de productiviteit te maximaliseren (Press Brake Productivity!). Om blijvend toegevoegde waarde te realiseren investeert WILA volop in R&D, moderne productieprocessen en haar dienstverlening. Met deze drie disciplines onder één dak, kan WILA snel inspelen op nieuwe marktontwikkelingen en specifieke klantvragen. Praktijkervaringen kunnen worden gesimuleerd om zodoende snel en adequaat oplossingen aan te dragen. WILA beschikt over een professionele Kwaliteitsafdeling met geautomatiseerde meetstations in geconditioneerde ruimtes zodat productspecificaties 100% gegarandeerd zijn.

Werken bij WILA Lochem

Te midden van ruim 300 medewerkers kom jij terecht in een familiebedrijf dat in 1932 is opgericht. Ondanks onze sterke groei houden we vast aan onze informele werksfeer, maar tevens professionele uitstraling naar de buitenwereld. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en dat je de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen. Daarom investeren wij in jou. Door één jaarcontract gevolgd door een vaste aanstelling willen wij laten zien dat WILA vertrouwen in jou heeft. Je eerste contractperiode gebruiken wij om je beter te leren kennen, kijken wij wat je kunt en welke ontwikkelingen je het eerste jaar doormaakt. Wel vragen wij van jou betrokkenheid, inzet en motivatie. Bevalt dit van beide kanten? Dan krijg je direct daarna een vast contract. Zo doen wij dat bij WILA.

Geen vacatures gevonden

Niet direct jouw ideale vacature gevonden?

Doe een open sollicitatie! Dan kijken we samen naar jouw wensen en mogelijkheden.

werken bij WILA Lochem - logo

Contact informatie

Adres: Goorseweg 7
Postcode: 7241 DB
Stad: Lochem
Land: Nederland
Telefoon: +31573748999
Website: WILA Lochem

Kom hier werken!

Geef je telefoonnummer of mailadres door, dan nemen we snel contact met je op.

Direct contact?

Liever zelf contact opnemen, dat kan ook!

    Stuur een bericht

    Optioneel