Werken bij

Europastry logo
9 openstaande vacatures

Europastry

Lees verder
Starbucks
7 openstaande vacatures

Starbucks

Starbucks is 's werelds grootste internationale keten van koffiehuizen, afkomstig uit de Verenigde Staten.

Lees verder
6 openstaande vacatures

BYK Netherlands B.V.

De producten en diensten van BYK Netherlands B.V., onderdeel van ALTANA, zijn erop gericht om de klanten speciale oplossingen te bieden en hen een concurrentievoordeel te geven.

Lees verder
6 openstaande vacatures

Prothya Biosolutions

Bij Prothya Biosolutions worden geneesmiddelen gemaakt uit bloedplasma. In bloedplasma zitten eiwitten, die via een modern biotechnologisch proces uit het plasma gehaald worden en bewerkt worden tot medicijnen.

Lees verder
5 openstaande vacatures

Argent energy

Bij Argent maken ze van afgewerkte olie een koolstofarme brandstof die aanzienlijk bijdraagt tot de vermindering van de CO2-uitstoot van transport.

Lees verder
4 openstaande vacatures

IFF

IFF is een van de grootste leveranciers van smaak- en geurstoffen ter wereld. En de productielocatie in Tilburg is een van de grootste productielocaties binnen de organisatie. 1 op de 5 artikelen in je winkelmandje bevat een product van IFF. Bij ons kun je impact maken!

Lees verder
4 openstaande vacatures

Pré Pain

Pré Pain, de toonaangevende producent van hoogwaardige bakkerijproducten gevestigd in Oldenzaal. Pré Pain streeft naar perfectie in elk aspect van hun werk en zet zich in voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.

Lees verder
3 openstaande vacatures

De Jong Verpakking

De Jong Verpakking BV is de specialist in golfkartonnen verpakkingen voor de food- en nonfood industrie, AGF en e-commerce.

Lees verder
2 openstaande vacatures

Abbott Biologicals BV

Abbott Biologicals BV is een wereldwijde pionier in de procestechniek, met een focus op de ontwikkeling en productie van diagnostische testkits en farmaceutische producten van de hoogste kwaliteit.

Lees verder
2 openstaande vacatures

Cargill BV

Cargill creëert een netwerk binnen het globale voedingssysteem om de wereld te helpen ontwikkelen en groeien. Het bedrijf koppelt landbouwers aan markten, klanten aan duurzame voedingsoplossingen.

Lees verder
Werken bij Patheon - logo
2 openstaande vacatures

Patheon

Patheon Softgels, onderdeel van Thermo Fisher Scientific, produceert en ontwikkelt wereldwijd geneesmiddelen voor de farmaceutische en biofarmaceutische industrie.

Lees verder
Werken bij Plukon Food Group - logo
2 openstaande vacatures

Plukon Food Group

Als één van Europa’s meest vooraanstaande foodbedrijven voelen we ons medeverantwoordelijk voor het eetpatroon van de consument. Met onze producten willen we bijdragen aan een gezond, gevarieerd en veilig menu.

Lees verder
12 van 112 opdrachtgevers getoond
1 2 3 10